Altay Bayındır: “Aynı ciddiyetle devam”

Beykozlu

New member
Fenerbahçe’nin file bekçisi Altay Bayındır, Galatasaray derbisi daha sonrası açıklamalarda bulundu.

Bayındır derbiye güzel hazırlandıklarını belirterek, “Çok kıymetli bir maçtı. Bizler de bilincindeydik. Gerek tahliller, gerek saha içi çalışmalarımız. Hocalarımızın söylemiş olduklerini dikkatli bir biçimde alana yansıttık. Bugün de 3 puanı almak fazlaca kıymetliydi. Çok memnunuz, epey hoş bir atmosfer.” açıklamasını yaptı.

Kadıköy’de stadı full dolduran taraftarına da seslenen genç kaleci, “Stadı full doldurdular taraftar epeyce âlâ takviye oldular, fazlaca teşekkür ederiz onlara da. Bundan daha sonra kalan maçlarımızda tıpkı ciddiyetle, konsantreyle devam edeceğiz. İnşallah puan kaybı olmadan ligin sonuna geliriz” diye konuştu.

Sakatlıktan döndükten daha sonra alana geri dönmek için epey dikkatli çalıştığını belirten Altay, “Sakatlık daha sonrası ve ameliyattan daha sonrasında profesyonel bir biçimde çalışmalara çabucak meskende başladım. Futbolda en değerli şeyin mentalite olduğunu düşünüyorum. Ben oynamadığım devirde de kaledeymişim üzere maçları izliyordum. Onun bana kattığı şey, hazır bir biçimde dönmek oldu. Beslenme de epeyce değerliydi. Sağlıklı besinler aldığın vakit, beden da sana sağlıklı bir tepki veriyor. O sakatlık sürecini yönetmek kıymetli. Memnunuz, grup oyunu futbol. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Nerede oynadığımızın da şuurundayız. bu türlü hareket edeceğiz bundan daha sonraki maçlarda da.” diyerek açıklamalarını tamamladı.