Bafetimbi Gomis: “Seneye fazlaca gol atacağım”

Beykozlu

New member
Galatasaray’ın deneyimli futbolcusu Bafetimbi Gomis, Altay müsabakasının akabinde açıklamalarda bulundu.

Müsabakayı ve kaçırdığı golleri kıymetlendiren Gomis “Güzel oynadık fakat güç maçtı. Gol konumları yakaladık ancak ben de dahil atamadık. Bir gol attık fakat 3 puan aldık. Benim de gol atmamam gerekirdi. Galatasaray güç bir devirden geçiyor. Birtakım dönemler bu biçimde oluyor. Gol atamadım lakin baskı kurdum. Kerem Aktürkoğlu ve Ryan Babel ile fırsatlar yakaladık.” dedi.

Gelecek dönemle ilgili konuşan 36 yaşındaki golcü “İyi gidiyoruz, bir gol atmalıydım. Fizikî olarak daha da güzel duruma geliyorum. Gelecek sene de Galatasaray için uygun işler yapacağız. Ayrıyeten en âlâ gol atan oyunculardan biri olacağım.” tabirlerini kullandı.

Bafetimbi Gomis ayrıyeten “Genç oyuncular nasıl bir reaksiyon verir, hayli fazla bilmiyorum. Galatasaray’da oynuyorsanız, etkilenmemeniz lazım. Hazırlanmanız ve Galatasaray’da oynamayı hak etmeniz lazım. Yöneticiler en uygununu seçecektir. Değişiklik olacaksa bile bu en olumlu biçimde olmalı. Aile ortasında bir değişiklik olacak.” diyerek kelamlarını noktaladı.