Benzema: “Ronaldo gittikten farkına vardım”

Beykozlu

New member
Karim Benzema, Ballon d’Or mükafatını aldıktan daha sonra daha sonra açıklamalarda bulundu.

Fransız yıldız merasimde yaptığı açıklamada uzun yıllar kurduğu bir hayalin gerçek olduğunu belirterek, “Gen yaştan beri vazgeçmeden çalışmaya devam ettim. Cristiano Ronaldo gruptan ayrıldıktan daha sonra daha fazlasını yapmam gerektiğini anladım. Zidane ve Ronaldo benim için idol oldular. Ballon d’Or hayalimdi ve gerçek oldu. Şu fazla memnunum. Yaş yalnızca bir sayı, hayallerim beni daima daha fazlasını yapmam için teşvik etti” kelamlarını kullandı.

ZIDANE VE ANCELOTTI’NIN YORUMLARI

Real Madrid’in eski ve yeni teknik yöneticileri Zinedine Zidane ile Carlo Ancelotti, Ballon d’Or’un sahibi Karim Benzema’nın ödül aldığı gece daha sonrası kıymetlendirme yaptı.

Eski oyuncusu Benzema’ya mükafatını veren isimo lan Zinedine Zidane yaptığı açıklamada, “Benzema’nın geçen sezonki gollerinin hiç biri baht değildi. Son saniyeye kadar fark yaratabilecek bir oyuncu olmaya devam ediyor.” açıklamasında bulundu.

Carlo Ancelotti ise Benzema’yla ilgili “Cristiano gittikten daha sonra grubun sorumluluğu Karim’e kaldı. Karim’in kişiliği, bununla baş etmesini sağladı. Karim Benzema, bir şarap üzere. Gün geçtikçe daha âlâ oluyor” diye konuştu.

Karim Benzema geçen dönem tüm kulvarlarda çıktığı 46 maçta 44 gol atmasının yanında Şampiyonlar Ligi ve La Liga şampiyonlukları hayatıştı.