Berghain'in yeni sabunu var: “GDR'de olduğu gibi!”

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Bilindiği gibi, en vahşi söylentiler Berghain'in etrafında yükseldi. Hiç orada bulunmadıysanız, neredeyse Friedrichshainer Techno-Club'ın her zaman kirli dans pistlerine yol açtığı izlenimini edinebilirsiniz. Spoiler: Durum böyle değil. Bazen, ama gerçekten sadece bazen. Ve başka bir önyargı ile temizlemek için: Evet, Berghain'deki insanlar hijyenlere inanıyorlar. Evet, Berghain'de de sabun var.

Ancak, yeni bir model Berghain hayranlarında heyecan yaratıyor. “Yeni bir sabun için bu nedir?” Bir kişiye çevrimiçi tartışma portalı Reddit'te sorar. “Üzgünüm, ama ne yapması gerekiyor?

Daha iyi bilen diğerleriyle, bu cehalet eğlenceli anlar sağlar: “Bazı insanların onları nasıl kullanacağını nasıl anlamadığını izlemeyi seviyorum” diye yazıyor başka bir kullanıcı. “Sonra tatlı bir şekilde karışık bir yüz yapıyorlar ve onlara kullanım talimatlarını göstereceğim.” Bazıları için Berghain'deki “yeni” sabun cihazları çok tanıdık: GDR trenlerinden ve tren istasyonlarından. “Doğu Avrupa'da da trenler üzerinde böyle bir sabun var,” diye yazıyor başka bir kişi. “Kesinlikle yükseltme yok.”

Yeni Berghain sabunu: “Sabun tozunu çalıştırmamalısınız!”

Açıklamak gerekirse: GDR trenlerinde, seyahat trenlerinde çekirdek sabun içeren özel cihazlar vardı, bu da donör üzerinde bir tekerleğe dönerek kurtarılabilecek. Berghain müdavimleri bunu az çok sevgiyle taze rendelenmiş Parmesan tozu ile karşılaştırır. Çağdaş tanıklara göre, “Boynuz Sonrası” veya “Kimyasal Fabrikaya” Kokuldu.

Berghain'deki sabun modelleri hakkında daha az sistem şikayetleri: “Belki burası gerçekten bir anaokulu gibi,” diye yazıyor kendini Toehou çağırıyor. “Sabun alacak şekilde bir şeyi çevirin mi? Bana bu çocuk güvenlik kapaklarını soketler için hatırlat.” Diğer yandan, daha fazla mizahla alın: “Sabun tozunu çalıştırmamalısınız!” Veya: “Sabunu patates salatasına dağıttığınızda özellikle güzel buluyorum.” Bu kesinlikle mucitin yararına değildi.