Berkay Özcan: “Daha fazlaca gol atmalıyım”

Beykozlu

New member
Başakşehirli Berkay Özcan, “Daha epey 3’üncü bölgeye girmeliyim. Hocam da bu biçimde söylüyor. Yalnızca âlâ oyun değil, goller de epeyce kıymetli benim için. İnşallah bu biçimde devam eder” dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Kümesi son maçında Başakşehir alanında İskoç takımı Hearts’i 3-1 mağlup etti. Müsabakanın akabinde turuncu-lacivertli takımın 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Berkay Özcan, açıklamalarda bulundu. Kümesi önder olarak bitirdikleri için fazlaca memnun olduklarını lisana getiren Berkay Özcan, “Çok memnunuz, kümeden çıkmak istiyorduk. Önder olarak çıktık, bu epeyce büyük bir muvaffakiyet. Artık devam edeceğiz. Son 16 cinsine kaldık. Maçlarımız Mart ayında. Evvel lige konsantre olacağız. daha sonrasında Mart ayında bakacağız” tabirlerini kullandı.

“İYİ BİR GRUBUMUZ VAR”

Kadro olarak düzgün çalıştıklarının altını çizen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Çok uygun çalışıyoruz. İdmanlarda da o denli. Düzgün bir kadromuz var. Hocamızla birlikte taktik olarak da hayli yeterliyiz. İnşallah bu biçimde devam ederiz” halinde konuştu.

“DAHA ÇOK GOL ATMALIYIM”

Âlâ performansın yanı sıra skor katkısı yapmak istediğini lisana getiren Berkay, “Artık ben de daha fazlaca gol atmalıyım. Daha epeyce konuma, 3’üncü bölgeye girmeliyim. Hocam da bu biçimde söylüyor. Yalnızca yeterli oyun değil, goller de epeyce değerli benim için. İnşallah bu biçimde devam eder” dedi.