Bilal Meşe: “Ismael’in hali tenkitlere cevap mıydı?”

Beykozlu

New member
Spor muharriri Bilal Meşe, siyah-beyazlıların gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Karagümrük maçında yaşananları tahlil eden Bilal Meşe, Milliyet Gazetesi’ndeki yazısında Cenk Tosun’a seslendi. İşte Meşe’nin yazısı…

ISMAEL’E ÖN YARGILI DEĞİLİM

hayatımda hiç kimseye, hiç bir kuruma asla ön yargıyla yaklaşmadım, hele hele ırkçılıktan da nefret ederim. Demem o ki, Valerien Ismael’e de ön yargılı değilim. Değilim lakin o denli yanlışlar yapıyor ki, anlamakta zorlanıyorum! Alanya maçında üç golü atanları kenara aldı, herkes üzere ben de şaşırdım, eleştirdim. Doğal ki eleştirirken ağacı kökünden sökmemeye ihtimam gösterdim!

Karagümrük maçı, Beşiktaş birinci yarı harika bir futbol ortaya koydu, rakibine bilhassa bu yarıda nefes aldırmadı nefes. Gelin görün ki, konuk ekibin farkı ikiye indirmesinden daha sonra fotoğraf değişir üzere oldu. Haliyle birinci yarıda o baskıyı yapan bir grubun oyundan düşmesi doğaldır.

ISMAEL’DEN TIK YOK

Hatırlayın 70. dakikada maçın yıldızı Nkoudou, neredeyse ‘bana topu atmayın’ der üzereydi, ne yapsın, adamın koşmaktan pestili çıktı. Kartal’ın tüm atakları sol kulvardan geldi, sağ kanat işlevsizdi.

Taraftar tabloyu görüyor, “Adam değiştir” diye yırtınıyor, gelin görün ki Ismael’den tık yok! Tahminen Türkçe anlamıyor, anlamasına da kadronun yorulduğunu görmüyor mu, kaldı ki görmek de onun işi!

ELEŞTİRİLERE CEVAP MIYDI?

Sanki Alanya maçı daha sonrasında yapılan tenkitlere bir karşılık mıydı Ismael’in bu tutumu? Skor 3-2’ye gelseydi ki gelebilirdi, o maç bitmezdi! Gelelim Cenk Tosun sıkıntısına…

Kim haklı, kim haksız tartışmasına fazla girmeyeceğim. Lakin Cenk Tosun 30 saniyelik bir oyuncu mudur Allah aşkına? olağan olarak değil, fakat Cenk öfkesini denetim edip, soyunma odasına çekip gitmek yerine, alanda kalıp, arkadaşlarıyla galibiyeti kutlamalıydı! Ne dersin Cenk kardeş?