Bodrumspor derbiye hazırlanıyor

Beykozlu

New member
Spor Toto 1’inci Lig’deki birinci döneminde 4 haftada topladığı 10 puanla namağlup başkan pozisyonda bulunan Bodrumspor, Altay deplasmanına tepeyi müdafaa maksadıyla hazırlanıyor.

İstek Karakaya, “Biz her vakit söylüyoruz, amacımız bu ligde kalıcı olmak. Bu hafta İzmir’in asırlık ekibi büyük Altay’a konuk olacağız. Biz senelerca Bodrumsporlular olarak Göztepe ve Altay’ın maçlarına giderek profesyonel lig hasretimizi gideriyorduk. İzmir kulüplerinin bizde yeri epey farklı. Geçen dönem İzmir’deki final maçında topluluklar bizi desteklemişti, onlara ayrıyeten teşekkür ederim. Bizim senelerdan beri örnek aldığımız kulüplerden biriyle İzmir’de karşılaşmak bizim için büyük onur. Biz dostça, centilmence maç için gideceğiz. Hak eden kazansız diyorum fakat şundan eminim ki Altay maçında dostluk kazanacak” açıklamasını yaptı.

TAŞDEMİR: BU HAFTA SIKINTI BİR MAÇ BEKLİYOR

Kadronun son durumu hakkında konuşan Bodrumspor Teknik Yöneticisi İsmet Taşdemir, “Bu lig güç bir lig. Her daim işin ortasında olmanız lazım, konsantreyi bırakmamanız lazım. Dönem başı epey gerçek çalıştık. Bu hafta Altay ile oynayacağız. Rakibimiz birinci puanını aldı, lige makus girdiler fakat özüne dönüp baktığınızda epey deneyimli oyuncuları var. Ligimizin esaslı topluluklarından isminin önünde büyük olmasından dolayı Büyük Altay ile oynayacağız. Bizi bu hafta her hafta olduğu üzere sıkıntı bir maç bekliyor. Koray tam daha güzel olmadı, yavaş yavaş ısınıyor. Erkan’ın bir külfeti var 1-2 hafta üzere maçlarda olmama durumu var. Koray’ın da daha 1-2 haftası var. Biz bu vakte kadar takımımıza dahil ettiğimiz her oyuncumuzun katkı sağlayabileceğini düşünerek takımımıza dahil ettik. Ekibe katılan kalecimiz, genç potansiyeli olan biri. Biz kendisinden yaralanmaya çalışacağız. Ekibe ahenk sağladığında forma talihini bulacaktır” dedi.

Bodrumspor’un deneyimli oyuncusu Abdurrahman Canlı da, “Biz maçlarımıza genel manada daima basamak basamak bakıyoruz. Elimizden gelen performansı en uygun biçimde sağlamak zorundayız. Eksiksiz bir gidişatımız var ve bunu her vakit sürdürmek istiyoruz. Hazır bir gruba yeni katıldım. Adaptasyon süreci vardı ve bunu da atlattım. Ben de kadroma nasıl katkı verebilirim bunun kanısı içerisindeyim” derken, Süleyman Özdamar ise, “Bodrumspor olarak döneme âlâ bir başlangıç yaptık. 4 haftada 10 puan topladık. Performansımı daha da üstlere taşıyacağımı düşünüyorum. Eyüpspor maçında herkes Eyüpspor’u favori gösteriyordu. Futbol alanda oynanıyor. Bizim için hoş bir hafta oldu” halinde konuştu.