Bodrumspor tepe için galibiyete odaklandı

Beykozlu

New member
Spor Toto 1’inci Lig’de uğraş eden Bodrumspor, cuma günü Altaş Denizlispor maçına, tekrar çıkış yakalayıp tepe çabasına ortak olma maksadıyla çıkacak. Ligde son 5 maçta 2 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 birliktelikle Muhteşem Lig çizgisinde ikinci kolay inip, Play-Off barajının kıl hissesi ortasında yedinciliğe gerileyen Bodrumspor, tepe yarışına ortak olmak ve bir daha çıkış yakalamak için galibiyete kenetlendi. Ligde sonuncu sıradaki Denizlispor önünde cezalı Erkan ve Kenan Özer’den yararlanamayacak yeşil-beyazlılarda teknik yönetici İsmet Taşdemir, devrenin son 5 maçın belirleyici olacağını söylemiş oldu.

Ligde oynanan son maçlardaki yenilgilerden daha sonra grubu pahalandıran Bodrumspor Teknik Yöneticisi İsmet Taşdemir, “Oyun olarak mottomuz, fikrimiz külliyen göze güzel gelen gayret ruhu yüksek oyun oynamaktı. Son Tuzlaspor maçında yaklaşık 80 dakika boyunca 10 kişi oynayan ve birebir vakitte futbolun doğrularını alana yansıtan, yalnızca skor alamayan bir grup vardı. Çok gol kaçırdık bu gerçek, lakin daima söylüyorum, hiç konuma girmemektense girip kaçırmayı tercih ederim. Ligin en çok gol atan takımlarından biriyiz ancak girdiğimiz konumlar orantıya vurduğumuz vakit en az gol atan grubu pozisyonuna düşüyoruz. Son maç için hüzünlüyüz. 10 kişi yeterli uğraş etmememize karşın şanssız yediğimiz ikinci golde kendi ayağımızla topu verdik lakin futbolun içerisinde bunlar var” diye konuştu.

“Bulunduğumuz pozisyon makus değil fakat daha uygununu yapabiliriz, önümüzde daha hayli maç var” diyen Taşdemir, “Ligin birinci yarısının bitmesine 5 maç kaldı, bu maçlarda en azami puanları alıp ikinci yarıya farklı bir biçimde girmek istiyoruz. Bu 5 maç birçok şeyi belirler. Erkan kırmızı kart cezalısı, Kenan sarı kart cezalısı olduğu için Denizlispor maçında oynayamayacak. Onların dışında eksiğimiz yok. Denizlispor ekibi geçen sene tıpkı takımla inanılmaz derecede çıkış yapan, ikinci yarının başkanı olup, küme düştü denilirken ivme yakalayıp kümede kalan bir takım. Kadro tıpkı kadro lakin bulundukları yer güzel değil. Hoca değişikliğinden daha sonra birinci maçlarını kazandılar. Bizim için güç bir maç olacak. Onlar da maçı kazanıp puanını 8 yaparak başka rakiplerine yaklaşmak istiyor. Bizim için tahminen de bu vakte kadar oynadığımız en sıkıntı maçlardan bir tanesi olacak” dedi.

CELAL: KADRO İÇİN OYNAYAN BİR FORVETİM

Bodrumspor’un grupta amatör ligden beri takımda yer alan deneyimli forveti Celal Dumanlı ise, “Bodrumspor mesleğimde 5 farklı ligde oynadım. hiç bir ligde kendime amaç koymadım fakat her vakit elimden gelenin en düzgününü yapmaya çalıştım. Bu sene de elimden gelenin en düzgününü inşallah yapacağım. Ben mütevazı bir forvetim. Genelde savaşçı ve kadro için oynayan bir forvet olduğum için gol sayım bu yüzden çok değildir. Ekibe katkı sağlayabildiğim kadar sağlayayım, ben gol atmayayım ancak grup galip gelsin. Kıymetli olan takım” diye konuştu.