Burak Yılmaz: “Milli Kadro’yu bıraktım”

Beykozlu

New member
A Ulusal Kadro’nun golcüsü Burak Yılmaz, Portekiz müsabakasının akabinde açıklamalarda bulundu.

Maçla ilgili konuşan Burak Yılmaz “Birinci devre güzel başlayamadık. Portekiz âlâ başladı maça. daha sonradan kendimize güvenmeye başladık. İtimatla birlikte durumlar, goller geldi. Penaltıyı atsam 2-2 olacaktı. Portekiz için işler zorlaşabilirdi.” dedi.

Penaltı anıyla ilgili konuşan Burak Yılmaz “Atamadım… Nasıl atamadım, hala şok içeresindeyim. Atamadım. Futbol bu. Futbolun tahminen de hoşluklarından bir tanesi. Bizim için epey berbat fakat Portekiz için hoşluklarından bir tanesi. Ülkemizi üzdük, insanlarımızı üzdük. O yüzden kusura bakmasınlar. Penaltı olunca ‘Kesin gol, 2-2 oldu’ dedim. daha sonrasını düşünmeye başladım. Kaçırmayı hiç düşünmedim. Kaçırınca da büyük hayal kırıklığı oldu. Özür dilerim. Ne söyleyebilirim yani. Bunla alakalı söyleyecek bir şey yok. Bu penaltıyı ömrüm boyunca her gece düşümde atacağım ya da uyumadan evvel… 3’lü 4’lü bakmamak lazım. Penaltı gol olsa 2-2 olacaktı, önümüze bakacaktık. Bocaladık tahminen fakat 3’lüyü de yerine getirdik büyük çoğunluğunda. Bocalama olacaktır, Portekiz’le oynuyoruz sonuçta. Onların da oyun ortasında üstünlüğü olacaktır. Bu maçı büsbütün penaltıya bağlamak lazım. 2-2 olsa farklı bir senaryo olacaktı. 3’lü 4’lü değil, penaltı gol olsa farklı yere gidecekti.” açıklamasını yaptı.