Çağdaş Atan: “Önemli olan 3 puandı”

Beykozlu

New member
Spor Toto Muhteşem Lig’in 2. haftasında İstanbulspor’u 1-0 yenen Yukatel Kayserispor’da teknik yönetici Çağdaş Atan, “Bugün birinci sefer oyuncularıma da söylemiş oldum, değerli olan bu 3 puanı alıp, geçen haftanın üzerine bir rahatlamaktı.” dedi.

Atan, maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında, geçen haftaki oyun ve birinci 10 dakikalık başlangıçla oyun olarak maçın epeyce farklı yerlere gideceğini düşündüğünü söylemiş oldu.

Lakin golden daha sonra inanılmaz bir biçimde huzursuz olduklarını ve oynamaktan vazgeçtiklerini belirten Atan, şunları söylemiş oldu:

“İstanbulspor pres konusunda da kimi konumlarda da geriden oyun kurarken birebirde eşleşti, biraz işimizi zorlaştırdı. Birinci yarıyı kötü atlatmasak da ikinci yarı istediğimiz oyunu oynayamadık. Ben teknik yöneticilik hayatım boyunca skoru hiç bir vakit oyunun önüne koymamıştım. Bugün birinci kez oyuncularıma da söylemiş oldum, değerli olan bu 3 puanı alıp, geçen haftanın üzerine bir rahatlamaktı. Birinci maçta oynadığımız oyunun bugün gelişerek devam etmesini bekliyordum. Olağan ki ortada oynama alışkanlığı olan, top yapmayı seven, üzerinde baskı hissetmeyen bir rakibe karşı kazanmakta kıymetli. Güç ve sert bir maç olacağını düşünüyordum ancak biraz beklediğimizden çok oldu. Oyuncuların bir daha de fazlaca güzel gayret ettiler. Son topa kadar savaştılar. Bu maçtan büyük dersler çıkarmamız gerekiyor. Oyuncularımızı ve buraya gelen taraftarlarımızı tebrik ediyorum. İstanbulspor’u da fazlaca beğendiğimi söylemem gerekiyor. Onlara da bir daha sonraki maçlarında muvaffakiyetler diliyorum”