CANLI: Abdullah Avcı konuşuyor

Beykozlu

New member
UEFA Avrupa Ligi’nde alanında Ferencvaros ile karşılaşacak Trabzonspor’da teknik yönetici Abdullah Avcı ve futbolculardan Trezeguet basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor. İki ismin açıklamalarını canlı olarak aktarıyoruz.

Abdullah Avcı: “Dengeli bir küme olarak duruyordu, Monaco bir tık önde favori gözüküyordu. Ferencvaros’un Monaco’dan aldığı 4 puan ve kümeden çıkmayı garantilemesi… Onları tebrik ederim. Avrupa’da devam etmek için elimizden geleni yapacağız.”

Abdullah Avcı: “Maçı kazanmak ve ülke puanını kıymetli bir katkı yapmak istiyoruz.”

Abdullah Avcı: “Maçı kazanıp hem kulüp birebir vakitte ülke puanına katkıda bulunmak istiyoruz. Avrupa’da devam etmek istiyoruz. Bunun için taraftarımızın dayanağına gereksinimimiz var. Onlar, bizim için 12. oyuncu.”

Trezeguet: “Avrupa Ligi’nde devam etmek istiyoruz. Yalnızca kazanmaya odaklandık. Maçı kazandıktan daha sonra kümede hangi sırada olacağımızı daima birlikte nazaranceğiz.”

Abdullah Avcı: “Ferençvaroş’un geniş bir takımı var ve takımındaki birçok oyuncu birbirine hayli yakın profiller. Rotasyon yapmaları dezavantaj olmaz. Avrupa’da rekabetçi ortamda kendilerini göstermek isteyeceklerdir.”

Trezeguet: “Trabzonspor inşallah bir daha şampiyon olacak. Taraftarlarımızı bir kere daha memnun etmeye çalışacağız.”

Trezeguet: “her insanın dayanağıyla kendimi daha yeterli hissediyorum. Ben kendim için değil, kadro için çalışıyorum.