CANLI | Wout Weghort konuşuyor

Beykozlu

New member
Beşiktaş’ın Hollandalı oyuncusu Wout Weghorst, hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçı öncesi basın toplantısı düzenliyor.

SAYFA DAİMA GÜNCELLENMEKTEDİR – TIKLAYINIZ

İşte Weghorst’un açıklamaları;

“Çok değerli bir uğraş olacak. Geçen dönemin şampiyonu ve yeterli bir grup Trabzonspor. Fenerbahçe maçında yeterli performans gösterdik. Umarım o son dakikalardaki performansı Trabzonspor karşısında sürdürmek istiyoruz. Sıkıntı bir maç olacak. 3 puan için elimizden geleni yapacağız.”

“Eleştiriler futbolun bir modülü. Hoca eleştirilebilir, biz eleştirilebiliriz. Bunlar doğal şeyler. Biz plana sadık kalacağız ve en uygununu vereceğiz. Kendimizi egzersiz yaparak geliştiriyoruz. Kimi maçlarda makûs performans sergiledik. Yanlışsız. Bizim bir sistemimiz var. En âlâ halimizi göstereceğiz. Farklı bir Beşiktaş mı görürsünüz? Sanmıyorum. Trabzonspor karşısında en uygun halimizi göstereceğiz. Geçen haftaki galibiyeti devam ettireceğiz ve seri yakalayacağız. Maksat bu.”

“Bizim bir sistemimiz var. En güzel halimizi göstereceğiz. Farklı bir Beşiktaş mı görürsünüz? Sanmıyorum. Trabzonspor karşısında en güzel halimizi göstereceğiz. Geçen haftaki galibiyeti devam ettireceğiz ve seri yakalayacağız. Maksat bu.”

“Taraftarların tutkusu ve bağlılığı, bilhassa iç alandaki maçlar beni keyifli ediyor. Burada oynamak için kâfi bir sebep. Ligler içinde natürel ki farklar var. Maç temposu, ekip, hakem kaliteleri farklılık gösteriyor. Uygun ya da makûs diyemem. Her lig farklıdır.”

“Puan kaybettiğimiz her maçtan daha sonra fazlaca üzülüyorum. İstanbulspor birlikteliği beni ve arkadaşlarımı fazlaca üzdü. Soyunma odasında bunun tekrar olmaması konusunda konuştuk. Biz uygun antrenman yapıyoruz. Ekip olarak da yeterli çalışıyoruz. kimi vakit kalitemizi alana yansıtamıyoruz. Bunlar oluyor. Bunu geliştireceğiz. Yeterli antrenmanlar yapıyoruz. Maçları 90 dakika denetim etmek ve birebir performansı vermek istiyoruz. Gücümüzü grup olarak alana yansıtmalıyız. Kadroya ne gerekiyorsa elimden geleni veriyorum. Vermeye de devam edeceğiz. Her maçta elimizden ne geliyorsa en düzgününü vermeye çalışacağız.”