Carlo Ancelotti’den Haaland sözleri!

Beykozlu

New member
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde meskeninde Chelsea Real Madrid’de teknik yönetici Carlo Ancelotti, maç önesi konuştu.

Ekibin Karim Benzema’ya bağımlı olduğu formunda gelen bir soruya cevap veren İtalyan teknik adam, bunu inkar etmediğini ve durumdan mutlu olduğunu söylemiş oldu.

“BENZEMA’YA BAĞIMLIYIZ”

Ancelotti açıklamasında, “Benzema’ya bağımlıyız, durum bu biçimde. Bunu inkar etmeyeceğim. Karim’e bağımlı olduğumuz için memnunum. Bu bir gerçek ve düzgün bir şey” dedi.

“HAYIR DİYEMEYECEĞİM TEK TAKIM”

Real Madrid’in hayır diyemeyeceği tek grup olduğunu söyleyen başarılı teknik adam, “Eğer öteki bir kadrodan teklif gelseydi, Everton’da kalırdım, İngiltere’deki durumum uygundu. Real Madrid, dönem sonunda memnun sona ulaşırsa, ben de şu anda olduğu üzere memnun olurum” halinde konuştu.

“KULÜPTE ÇALIŞMAYI SEVİYORUM”

İtalya Ulusal Grubu için konuşan tecrübeli teknik yönetici, “kimi vakit, ulusal gruba gitmeyi düşünüyorum. Bu niyet günden güne hoşuma gidiyor. 2018’de İtalya’ya gidebilirdim. Lakin başımdaki kanıyı değiştirene kadar ulusal kadroya gitmeyeceğim. Yılda 3 defa çalışmaktan hoşlanmıyorum. Şayet çalışma isteğimi günden güne kaybedersem, bu biçimde dururum. Alışılmış ki 1994 Dünya Kupası’nda teknik grupta olmak şahane bir tecrübeydi fakat ben kulüpte çalışmayı seviyorum” açıklamasını yaptı.

Casemiro’nun performansı sorulan Ancelotti, “Casemiro’nun birikmiş deneyimi ve kişiliği var. O, ekibimizin değerli bir modülü ve gelecekte de o denli olacak. Dünyada onun yaptığını yapabilecek epey az kişi var” kelamlarını kullandı.

“HAALAND, NE SORU AMA!”

“Chelsea tipi geçmeyi deneyecek” diyen tecrübeli hoca, Benzema ve Haaland’ı bir ortada oynatmak ile ilgili gelen soruya ise, “Ne soru ama! Buna yanıt veremem. Yalnızca Benzema’nın çağdaş bir merkez forvet oyuncusu olduğunu söyleyebilirim. Benzema, bir merkez santrforun nasıl oynaması gerektiğinin kusursuz bir temsilidir” değerlendirmesinde bulundu.

Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluk ile ilgili gelen soruya cevap veren İtalyan hoca, “Kimse şampiyon olabileceğimizi söyleyemez. Bu turnuvada taktiklerin de ötesinde birfazlaca şey mevcut” diye konuştu.

Son olarak “Mesajınız var mı?” biçiminde soru yöneltilen Ancelotti, “Bu üslup durumları oynamayı bilen bir kadroya sahip olduğum için fazlaca şanslıyım. Muhakkak Chelsea maçına rahat çıkmayacağız. Keyifli bir takımız ve önümüzde ne olduğunun farkındayız” dedi.