Casemiro: “Bir gün geri döneceğim”

Beykozlu

New member
Manchester United’ın yeni Casemiro, Real Madrid’den ayrılmadan evvel düzenlediği basın toplantısında gözyaşlarını tutamadı.

Brezilyalı oyuncu yaptığı veda konuşmasında, “Buraya geldiğimizde kimse bizi tanımıyordu. Real Madrid’den birinci teklif aldığımda epey heyecanlandığımı hatırlıyorum. Zira bu kulübün pahalarını ve büyüklüğünü biliyordum” dedi.

Real Madrid ile birfazlaca şampiyonluk kazandığını belirten yıldız orta saha, “Burada birfazlaca şampiyonluk kazandım ancak en büyük şampiyonluk her gün buraya idman yapmak için geldiğim vakitti.” açıklamasını yaptı.

“MODRIC VE KROOS’U UNUTAMAM”

Luka Modric ve Toni Kroos’u unutamayacağını söyleyen Casemiro, “Tüm kadro arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Luka Modric ve Toni Kroos… Onları unutamıyorum. birlikte epey şey başardık.” ifadelerini kullandı.

“GERİ DÖNECEĞİM”

Yıldız oyuncu ayrıyeten, “Eminim bir gün buraya geri döneceğim. Bana verilen bu sevginin karşılığını vermek istiyorum. Manchester United üzere büyük bir kulüpte mesleğime devam edeceğim için de epey heyecanlıyım.” diyerek kelamlarını noktaladı.