“Dani Sophia böyle bir melek”

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Rammstein şarkıcısı Till Lindemann şu anda Solo Projesi ile Solo Projesi ile Basit Adı Lindemann ile seyahat ediyor. 26 Haziran Perşembe günü İspanya'da durdu: 2006'dan beri orada gerçekleşen metal, hardcore ve punk festivali olan Viveiro'daki Dirilişte ve 100.000'den fazla ziyaretçiye sahip ülkenin en büyüklerinden biri. Lindemann ve Band, saat 10'dan kısa bir süre önce Prime Time'da oynadı.

Ve görünüşe göre Lindemann bu görünümden çok memnun kaldı. Her halükarda Instagram'da festival konserinin bir fotoğraf galerisi yayınladı. Resimler Leipzig'de doğan Berlin yıldız fotoğrafçısı Jens Koch'dan çekildi. Lindemann'ın katkısı da gitaristleri Dani Sophia ve Emily Ruvidich, klavyeci Constance Günü ve davulcu Joe Letz'i paylaştı.

Hepsi sahnede Ketchuprote kıyafetleri giydi, Lindemann kendileri de seçici olarak uygun peluş kollu. Resimler kısmen Lindemann'ın 1990'dan itibaren İspanyol grubu Héroes del Silencio'nun pop rock şarkısı olan “Entrine Dos Tierras” ın (Almanca: “İki Dünya Arasında”) vahşi kapak versiyonu ile. Lindemann, 2024'te bir stüdyo versiyonunda şarkıyı zaten kapladı. Sadece İspanya'da değil, aynı zamanda Fince'deki Turku'da ve Uelzen'deki Metal Air'de. Diğer şeylerin yanı sıra.

Till-Lindemann hayranı: “Ben balık alanlardan biriyim”

Lindemann takipçilerinin Instagram üzerindeki tepkilerinin öforik olması bekleniyor. “Lindemann” kadar güzel “,” Tanrım, bu oğlanlar “a” Till, lütfen bu enerjiyi asla kaybetmeyin “. Yorum sütununda sayısız kalp ve alev emojisinden bahsetmiyorum bile. James Christian “Munky” Shaffer, Kaliforniya metal grubu Korn'un (festivalde de oynayan) gitaristi olan Lindemann, Instagram aracılığıyla iki siyah kalp ve iki alev ateş bağışladı. Birçok hayran Bay Lindemann'ın lütfen Uruguay, Arjantin veya diğer birçok ülkeye gelmesini istiyor.

“Usta Till, Acrical”, Franz adlı bir kullanıcıya saygı gösterir. “Sen deliliksin” diyor kendini Instagram Minirammstein'a çağıran bir Daniela ve Lindemann'ın yeni (ve tartışmasız) gitarına giriyor: “Dani Sophia böyle bir melek! O harika ve onu kalbime koydum.”

“Balık parçaları alanlara aitim,” diyor belirli bir Beatriz. “Fish On” şarkısında, Lindemann ve Band geleneksel olarak (ve hayvan hakları aktivistleri tarafından şiddetle eleştirilen) balıkları izleyicilere ve “omnivores” kek veya keklerle atarlar. Kullanıcı yorumlarına göre, İspanya muhtemelen sardalya ve cheesecake idi. “Saf formda lanet olası bir melek,” diye yazıyor bir kullanıcı. Bir diğeri “Cehennem Eğlencesi” nden bahsediyor. Ve diğeri: “Üstat. Çekiç. Aşk.”

BLZ bilet mağazasından öneriler: