Daniel Pancu: “O maçtan daha sonra 1 milyon forma satıldı”

Beykozlu

New member
Beşiktaş’ın eski futbolcularından Daniel Pancu, Romanya basınına açıklamalarda bulundu.

Daniel Pancu, Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yi 17 Nisan 2005’te yendiği maçla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gayrette Cordoba’nın kırmızı kart görmesiyle son kısımda kaleye geçen Rumen futbolcu, gösterdiği performansla zaferin mimarlarından olmuştu.

Pancu, derbi ile ilgili “Fenerbahçe ile oynanan maç, Beşiktaş için pastanın üstündeki krema oldu. O maçla katiyen tarihe geçtim. (1 Pancu Kadıköy Panteri formalardan) 1 milyon forma satıldı. Zira Puma ile mukavelelerini bitiriyorlardı ve stokta epey fazla vardı. Ve şayet bir tişört 50-60 dolarsa, 10-15’e verdiler. Galibiyetin tesiri de o kadar büyük oldu ki hepsi satıldı.” tabirlerini kullandı.

Pancu şöyleki devam etti: “Kaleye geçmek benim için fazlaca özel değildi tahminen ancak taraftar için epeyce manalı oldu. Kurtardığım toplar var. Yalnızca penaltıdan gol yedim. 10 kişi onları 4-3 yendik. Maçtan daha sonra yaşananlar muazzamdı. Marketlerde heykelciklerimi ile bulurdum. Beşiktaş için kıymetli bir oyuncuydum.”