Emirhan Aydoğan’dan Bursaspor’a duygusal veda

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Bursaspor ile yollarını karşılıklı mutabakatla ayıran Emirhan Aydoğan, Yeşil Beyazlı kulübe veda iletisi yayımladı.

Aydoğan, toplumsal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“İlk defa 10 yaşımda girdim bu kapıdan Bursasporluluğu doğduğumda kulağıma ismimi okuyan bebeklik arkadaşım Enes’in babası kaptan Mesut Ünal’dan, birebir binada otururken aile kahvaltılarımıza katılan Majeed Mususi, Elvir Baliç ve unutulmaz liderimiz Murat Gülez’in önderliğinde Basri Ukuşer Hocam ve Babam’dan öğrendim. Futbol okuluyla başlayan serüven 97 kuşağındaki arkadaşlarımla Vakıfköy’de devam etti. Kulübümüze kazandırdığımız Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarının memnunluğu hiçbir vakit unutulmayacak. A kadroya yükselmenin gururunu da kiralık gönderilmenin hüznünü de yaşadım Nasıl olsa bir gün dönecektim Döndüm, kaldığım yerden devam ettim.”

“kimi vakit gitmek mecburilik olur”

“Kaptanlık bandını taktığım birinci günü hiç unutmayacağım” diyen Emirhan Aydoğan’ın bildirisi, “Zorlu devirler de yaşadık. Formam için her vakit elimden geleni yaparken, sorumluluktan kaçmadım İnandığım doğrulardan geri adım atmadım ve artık ayrılık vakti geldi. kimi vakit gitmek mecburilik olur” kelamlarıyla devam etti.

24 yaşındaki futbolcunun bundan daha sonraki mesleğine hangi ekipte devam edeceği merak konusu haline gelirken, Bursaspor Kulübü’nün bu ayrılıktan doğan ziyanı yahut hasılatının ne olduğu da çabucak hemen netlik kazanmadı.