Eren Elmalı: “Premier Lig’e gitmek istiyorum”

Beykozlu

New member
Trabzonspor’un dönem başında Kasımpaşa’dan takımına kattığı ulusal futbolcu Eren Elmalı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kariyer gayelerini açıklayan Eren, “Şu anda önceliğimi Trabzonspor’un başarısına vermiş durumdayım lakin Gelecekte her Türk futbolcu üzere ben de Avrupa’da oynamak istiyorum. İngiltere Ligi’ne kendimi yakın hissediyorum.” dedi.

Teknik yönetici Abdullah Avcı’nın grupla fazlaca uygun bir münasebeti olduğunu söyleyen genç futbolcu, “Abdullah Avcı’nın bizimle irtibatı fazlaca yeterli, bize hayli paha veriyor. Futbolcular için bunu hissetmemiz epey değerli. Saha haricinde da ekip olarak hoş bağlarımız var ve bu da alana yansıyor. Ahenk süreci denen bir şey var futbolda. Çok uzun bir maraton var önümüzde, epey maç yapıyoruz. Lakin gayelerimiz var ve bunları taraftarlarımıza göstermek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“THEO HERNANDEZ’İ KENDİME YAKIN GÖRÜYORUM”

Dünya futbolunda kendisine en yakın gördüğü sol bekin sorulması üzerine yanıt veren Eren, “Savunma istikametimi biraz daha geliştirmem lazım. Ofansif olarak uygunum lakin savunmamı da geliştirirsem dominant bir bek olacağımı düşünüyorum. Günümüz futbolunda en çok kendime yakın gördüğüm isim Theo Hernandez, fiziki olarak da kendime yakın görüyorum. Şu anda dünyanın en âlâ sol beki olduğunu düşünüyorum.” diyerek kelamlarını noktaladı.