Erling Haaland favorilerini deklare etti

Beykozlu

New member
Manchester City’nin golcü futbolcusu Erling Haaland, İngiliz basınına bir röportaj verdi.

İngiltere’nin Dünya Kupası’nda favorilerden biri olabileceğini lisana getiren Norveçli golcü lakin Brezilya, Arjantin ve Fransa’nın da kupa için kuvvetli pozisyonda olduğunu söylemiş oldu.

Kelamlarına, “Keşke Dünya Kupası’nda oynasaydım, fakat olmayacağım gerçek bu.” diye başlayan Haaland, Dünya Kupası’nda verilecek ortada yapacaklarına ait, “Bedenimi ve zihnimi rahatlatacağım. İdman yapacağım. Özel bir şey üzerinde çalışmayacağım” dedi.

“DEĞİŞİKLİK YAPMAMA GEREK YOK”

Manchester City’deki mesleğine değinen 22 yaşındaki futbolcu, “Sanırım gruptaki birinci aylarım çok güzel gidiyor. Dürüst olmak gerekirse, hayli fazla değişiklik yapmama gerek yok” sözlerini kullandı.

Dünya Kupası’nda oynama hayalini de gizlemeyen golcü futbolcu, “Umarım Norveç ile Dünya Kupası’nda oynarım. Dünya Kupası’nda ya da Avrupa Şampiyonası’nda oynamak bizim büyük bir hayalimiz. Ulusal grupla maksadım elbette bunları yapabilmek. Sıkıntı olduğunu biliyorum ancak umarım gelecekte bir gün oynayabilirim” diye konuştu.

HAALAND’IN KATAR FAVORİLERİ

Dünya Kupası’nda favori gördüğü grup sorulan Haaland, tek bir grup söyleyemeyeceğini belirterek, “Favoriler, Brezilya, Arjantin, Fransa ve tahminen İngiltere. Yalnızca bir ekip söyleyemem zira epeyce fazlaca âlâ ekipler var” değerlendirmesinde bulundu.