Fatih Terim’den doğum gününde Galatasaray bildirisi

Beykozlu

New member
Galatasaray’ın eski teknik yöneticisi Fatih Terim, doğum günü sebebiyle Instagram hesabından bir gönderi paylaştı.

Paylaşımında Galatasaray taraftarlarına teşekkür eden Terim, “Yeni bir Eylül ayının öteki bir dördüncü günü geride kalırken, hislerimi anlatabilmem pek kolay değil. Lakin deneyeceğim… yıllar geçiyor, anılar artıyor; sevinçler de durmuyor hüzünler de, hayat devam ederken tahminen eskisi üzere olmuyor biroldukça şey ancak bu sevgiyi hayattayken, birebir görmek ve şahsen yaşamak epeyce hoş. Her sene tam da bugün hissettiklerim daima samimi, daima epeyce özel ve tanımı her seferinde daha da sıkıntı. Günün birinci saniyesinden itibaren tüm hoş kelamları, bildirileri ve sevgisiyle kalbimi dolduran aileme, dostlarıma, kulübüm Galatasaray’a, İtalya’daki konutum Fiorentina’ya, Türkiye’deki ve dünyanın dört bir yanındaki meslektaşlarıma, bir arada çalıştığım tüm arkadaşlarıma, birçoklarını evladım olarak gördüğüm oyuncularıma ve başta Galatasaray taraftarı olmak üzere varlıklarıyla beni daha kuvvetli kılan herkese epey teşekkür ederim. Âlâ ki varsınız.” sözlerini kullandı.

Sarı-kırmızılı topluluğun efsane isimlerinden olan Fatih Terim, 69 yaşına girmiş oldu.