Beykozlu
New member
Vitor Pereira’nın gönderilmesinin akabinde kadronun başına getirilen İsmail Kartal sarı-lacivertli grubu ikinciliğe yükseltti. Kartal, Kayserispor maçı daha sonrasında “İkinci adam olmayacağım. Ben teknik direktörüm” tabirlerini kullanmıştı. Sarı-lacivertli idare İsmail Kartal’ı sportif yönetici olarak Fenerbahçe bünyesinde tutmak istiyor.
İsmail Kartal, Kayserispor maçı daha sonrasında “İkinci adam olmayacağım. Ben teknik direktörüm” sözlerini kullanmıştı. bu biçimdece Ali Koç’un Joachim Löw-İsmail Kartal formülü rafa kalkmıştı.
Lakin yakaladığı büyük muvaffakiyet niçiniye Koç, Kartal’ı nazaranvde tutmasa bile kulüp bünyesinde tutmaya çalışacak. Bunun için de sportif yöneticilik önerecek.
İsmail Kartal, Kayserispor maçı daha sonrasında “İkinci adam olmayacağım. Ben teknik direktörüm” sözlerini kullanmıştı. bu biçimdece Ali Koç’un Joachim Löw-İsmail Kartal formülü rafa kalkmıştı.
Lakin yakaladığı büyük muvaffakiyet niçiniye Koç, Kartal’ı nazaranvde tutmasa bile kulüp bünyesinde tutmaya çalışacak. Bunun için de sportif yöneticilik önerecek.