Flaş kelamlar: “Çebi’ye Şenol Güneş dedim”

Beykozlu

New member
Beşiktaş, Spor Toto Muhteşem Lig’in 11. haftasında deplasmanda Hatayspor’a 2-1 kaybetti. Spor müellifi Turgay Demir, maçın akabinde tespitlerini paylaştı. Demir’in yazısının tamamını Fotomaç Gazetesi’ni satın alarak okuyabilirsiniz. İşte Turgay Demir’in yazısından öne çıkan kısım…

“GERÇEKLERE GÖZLERİNİ KAPATTILAR”

Neredeyse her yazımızın akabinde yapılan “Hocamızın arkasındayız” açıklamaları harikaydı… Yazıklar olsun… Tigana, Schutster ve Bilic periyotları de motamot bu biçimde kaybedilmişti… Lisanımızda tüy bitmişti, “Bunlarla olmaz” demekten. Birebir sineması bilmem kaçıncı sefer daha izlemiş oldum! Ben haklı falan çıkmadım yanlış anlamayın, birileri gerçeklere gözlerini kapattılar, başlarını kuma gömdüler, skorların ardına saklandılar, alana değil puan cetveline baktılar. Yoksa alandaki güldürünün görülmeme ihtimali yoktu.

“ŞENOL GÜNEŞ İLE İLİŞKİYİ KOPARMA”

Birileri alana gözlerini kapatıp Beşiktaş’ı stajyer Valerien İsmael’e emanet ederken medyadaki birileri de “Beklemek lazım, ivedi karar verilirse kusur yapılır. Ekip birinci yarıları düzgün oynuyor” diye masallar anlatmıştı. Bırakın yazdıklarımızı falan, dün üzere hatırlıyorum, dönem öncesi Lider Çebi ile yemek yemiştik. Lafı evelemeden, gevelemeden şu biçimde demiştim; Lider bu hocayla lig bitmez, bu işin dermanına bak, mümkünse de Şenol Güneş’le ilişkiyi koparma!

“70-80 YIL daha sonra GÜZEL BİR HOCA OLABİLİR”

Yazdıkça makus olduk, kimine göre Beşiktaş düşmanıydık, kimine göre de Fenerbahçeli olmuştuk. Tamam “sayın seyirciler” ben de pes ediyorum artık; Valerien Ismael kalsın! Sakın göndermeyin. Ardında durun! 70-80 yıl daha sonra düzgün bir hoca olabilir; sabretmek lazım!