Fuat Çapa: “Kapasitemizin üzerinde oynadık”

Beykozlu

New member
Spor Toto 1. Lig’in 32. haftasında ağırladığı Eyüpspor ile 2-2 birliktee kalan Yılport Samsunspor’un teknik yöneticisi Fuat Çapa, kararın kendilerini üzdüğünü söylemiş oldu.

Çapa, maçın akabinde düzenlediği basın toplantısında, Eyüpspor maçına hayli uygun hazırlandıklarını ve oyuncuların taktiksel olarak verdikleri bakılırsavi yerine getirdiğini aktardı.

Maçın her iki yarısında da bol duruma girdiklerini lakin son dokunuşları yapamadıklarını anlatan Çapa, “Attığımız birinci golden daha sonra kesinlikle oyunu soğutmamız gerektiğini söylemiş oldum fakat maalesef bunu yapamadık. Devre içinde Kayamba ile sol kanadı daha yeterli kullanmamız gerektiğini tabir ettim ve 2-1 öne geçtik. daha sonrasında kendi kalemizde değişik gol oldu.” dedi

Çapa, oyuncu değişiklikleri konusunda geç kaldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Fofana 15. dakikada adale sakatlığı yaşadığı ve daha sonrasında oyuncu değişikliğine gidecektik fakat oyuncumuz devam etmek istedi. Daima onun için oyuncu değişikliği için beklemek zorunda kaldık. Vukan Savicevic’in uzun vakittir sakatlığı vardı. 90 dakikayı nasıl tamamlar diye bekledik. Onun için oyuncu değişikliğinde biraz geç kaldık. Artık ne söylesek yarar etmeyecek zira skor 2-2. Bu skordan keyifli değiliz. Oyun manasında oyuncularıma söyleyecek kelam bulamıyorum zira kapasitelerinin üzerinde uğraş gösterdiler. Lakin skor manasında epeyce üzüldük. Son haftalara geldikçe, maksatlardan uzaklaştıkça taraftarlarımızın reaksiyon göstermesi çok olağan. Play-off ile puan farkımız 7 lakin biz sonuna kadar devam edeceğiz. Talihimizin hala devam ettiğini söyleyebilirim.”