Göksel Gümüşdağ: “Mesut Özil’e güveniyoruz”

Beykozlu

New member
İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Lideri Göksel Gümüşdağ, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off tipi rövanş maçında 25 Ağustos Perşembe günü deplasmanda karşılaşacakları Antwerp ile kuvvetli bir maç oynayacaklarını lakin çeşidi geçeceklerine inandıklarını söylemiş oldu.

Gümüşdağ, turuncu-lacivertli takımın Antwerpen’de konakladığı otelde AA muhabirine yaptığı açıklamada, “Yarınki maç için ekibimiz sıkı bir biçimde çalışıyor. İnşallah düzgün bir maç olur. Güç bir maç olacak. İki taraf için de final maçı. Güç bir 90 dakika, tahminen de uzayabilecek bir maç olacak fakat ben inanıyorum ki bizim kadromuz, teknik yöneticimiz, oyuncularımız hepsi elinden geleni yapacaklardır.” dedi.

Bosuil Stadı’nda oynanacak müsabakaya Türk taraftarların ağır ilgi gösterdiğini belirten Göksel Gümüşdağ, “Bize verilen kontenjandaki biletler büsbütün satıldı. Buradaki Türk gurbetçilerimiz biletleri büsbütün tüketmiş. ötürüsıyla hoş bir atmosfer olacaktır. Hocamızın önderliğinde, oyuncularımız hoş bir gayret sergileyecektir. Biz de buradayız. İnşallah çeşidi geçmek istiyoruz.” biçiminde konuştu.

Gümüşdağ, turuncu-lacivertli kadronun yeni transferi Bertrand Traore’nin UEFA listesinde yer almadığı için kafilede bulunmadığını hatırlatarak, “Traore burada değil. Hocamız ona özel bir program verdi, önümüzdeki haftadan itibaren grupla başlar.” tabirlerini kullandı.

“Mesut Özil’in Başakşehir’de kendisini bulacağına tüm kalbimle inanıyorum”

Gümüşdağ, Mesut Özil’e de büyük itimat duyduklarının altını çizerek şöyleki konuştu:

“Başakşehir Futbol Kulübü olarak Mesut Özil’in gelmesini epey istek ettik. Başakşehir formasını giymesini epey istedik, o da bizi istedi. Mesut Özil’in Başakşehir’de kendisini bulacağına, başarılı bir müddetç geçireceğine tüm kalbimle inanıyorum. İdman eksikleri vardı, onu da ağır bir programla çözdüğüne inanıyoruz. Hocamız son maçta ona baht verdi, inşallah en yakın vakitte kadroya dayanak verecektir. Mesut, hayli kıymetli bir deneyim, kıymetli bir meslek, Türkiye’ye gelmiş geçmiş en meslekli Türk oyuncu. Biz onun muvaffakiyetinden gurur duyarız. İnşallah Başakşehir’de başarılı bir periyot geçirir.”