Hamza Hamzaoğlu: “1 puandan mutluyuz”

Beykozlu

New member
Spor Toto 1. Lig’ in 32. haftasında deplasmanda Samsunspor ile 2-2 birliktee kalan Eyüpspor’da teknik yönetici Hamza Hamzaoğlu, play-off bölgesindeki rakipleriyle ortalarındaki puan farkını koruduklarını belirterek, “Samsunspor’un ortasında bulunduğu durum prestijiyle bizim için sıkıntı bir maçtı. Biz de son 2 haftadaki oyunumuzu ortaya koyamadık. Bunda Samsunspor’un fazlaca istekli başlamasının hissesi vardı. Her ne kadar güç geçmiş olsa da bütün aksilikleri hayatış olsak da 1 puan sevindirici. 3 puanla ayrılıp birinci 2 bahtımızı daha da güçlendirmek isterdik fakat artık uzak bir maksat üzere oldu. Önümüzdeki maçlardan azamî puanı çıkarıp, dönem sonu durumumuza bakacağız. Oyuncularımı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Maçta güzel çaba ettiklerini vurgulayan Hamzaoğlu, “İki sefer geriden gelip birlikteliği yakaladık. Kederimiz, Rodrigues’i kaybettik. Onu riske ettik lakin tekrar sakatlandı. Riske ettik zira bu dönemde bu maçtan daha değerli diğer bir karşılaşma yoktu diye düşünüyorum. Rodrigues artık 1-2 maç bizle olamayacak. Onu da bir an evvel ortamızda görmek istiyoruz. 1 puana seviniyoruz. Keşke 3 olsaydı fakat Samsunspor’u da uğraşından dolayı tebrik ediyorum.” değerlendirmesinde bulundu.