Hayranları kutlayın ama bazıları şüpheci

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Grubu ve mürettebatı ile Lindemann'a kadar geçen haftanın sonunda Fin Turku'da şık bir özel jetle sonuçlandı. Kısa bir süre önce, Lindemann'ın canlı grubunun üyeleri Berlin'de görülmüştü. Yaz festivali turlarının başında grup patlamadan önce provaların prova yapıldığını öne sürecek çok şey var.

29 Ekim'de Lindemann'ın doğum yeri Leipzig'de başlayan “My World” turundan önce bile, Rammstein şarkıcısı solo projesiyle “Festival Turu 2025” i oynuyor. Onu Fransa, Belçika, İspanya, Portekiz, İtalya, Çek Cumhuriyeti'ne, aynı zamanda Uelzen ve Erfurt'a da götürür. Her şey 13 Haziran Cuma günü Finlandiya'daki Turku'daki Rock Festivali'nde başladı. 22.30'dan itibaren gece yarısına.

Görünüş hayranlar tarafından hevesle bekliyordu, çünkü 20 Ekim 2024'teki festival konserinden bu yana Lindemann'ın Amerikan turunun sonu São Paulo'daki Knotfest'te ilk oldu. Ve yeni bir grup hattında ilk, erkeklerle birlikte, çok popüler gitarist Danielle “Dani” Sophia sosyal medyada.

Lindemann hakkında fan: “Bu yaşlı adamın dünyayı tekrar sallamasını istiyorum”

Lindemann'ın canlı görünümlerine verilen tepkiler, kaba gitar tonlu hava durumu göz önüne alındığında, genellikle bekleyebileceğinden daha duygusaldır. “En azından müziğiniz depresyonumla savaşmama yardımcı oluyor”, örneğin, Turku konseri vesilesiyle Lindemann'a kadar hitap eden Instagram'da bir Julia yazıyor. “Çok ağlıyorum, ama şarkılarını duyduğumda ağlamak istemiyorum.” Belli bir Chelsea ona katılıyor: “Sık sık sayabildiğimde hayatımı kurtardı.”

Lindemann'ın set listesi büyük ölçüde Ekim ayında São Paulo'dan gelen gibi: “dil” ve “ter” den “Altın Duş”, “Blood”, “Sport Frei” (GDR sporcularından esinlenilen), Héroes-Del-Silenencio kapağı “Entre Dos Tierras” ve “I Nefret Çocuklardan Nefret”, “evi” grubuna gitti. Ancak Brezilya'nın aksine, Lindemann balıkların tekrar “Fish On” da uçmasına izin verdi. Hayvan hakları aktivistleri yıllardır Lindemann'ın bu etik sınırda “gösteri performansını” eleştiriyorlar.

Lindemann'ın Instagram'daki görünümü Anna'yı övüyor. “Bu yaşlı adamın dünyayı tekrar sallamasını istiyorum” diyor. Diğer fiyatlar Lindemann “Usta” veya “Zamanımızın En Büyük Alman Sanatçısı” olarak ve Flame Emojis'i ayarladı.

Yeni gitarist Dani Sophia tüm hayranlar tarafından pek iyi karşılanmıyor. Bazıları, Lindemann'ın Amerika turundan sonra “yaratıcı farklılıklar nedeniyle” ayrıldığı son derece popüler selefi Jessica “Jes” Ruestow'a kıyasla “düşüş” den bahsediyor.

Lindemann'ın Turku görünümünün tamamı hevesli değil. “Neden ağzına bir balık alana kadar?!”, Bir kullanıcı kayıpla şaşkına dönüyor. “Komik ve güzeldi,” diyor bir Steffen. “Şimdi sıkıcı.” Lindemann'ın Turku'dan Instagram gönderisi hakkındaki bazı yorumlarda, genel olarak dünyanın durumuna mı yoksa kesinlikle Lindemann'a mı atıfta bulunmaları açık kalıyor. “Nasıralı İsa Mesih, affet!” Kendini Hıristiyan adam diyen bir kullanıcıya sorar. “Bizimle merhametim var, çünkü kızgın ve kaldık! Amen.”