Josef De Souza “İlk yarıda uyuduk”

Beykozlu

New member
Beşiktaş’ın Brezilyalı oyuncusu Josef De Souza, Kasımpaşa’ya mağlup oldukları maçın akabinde yayıncı kuruluşa konuştu.

Josef aldıkları yenilgiyi değerlendirirken ‘ilk yarıda uyuduk‘ tabirlerini kullanırken “Söylemek zorundayız ki, Kasımpaşa bilhassa birinci yarı bizden çok daha güzeldi. 2-0 önde kapattı birinci yarıyı. Biz birinci yarı uyuduk maalesef, üzülüyorum bunu söylerken. Bu yüzden de üstün geçirdiği için ikinci yarı ne yapsak maçı döndüremedik.” açıklamasını yaptı.

“KÖTÜ BİR YENİLGİ ALDIK”

Beşiktaş taraftarına da seslenen Josef, “Buraya gelip, grubu tebrik etmek isterdim fakat üzücü bir konuşma yapmak zorundayım. Taraftarımızdan özür diliyorum. Çok üzüldüğümüz, makus bir yenilgi aldık. Bizden daha uygundu Kasımpaşa. Devam edeceğiz, devam etmek zorundayız.” diye konuştu.

“TAKIM OLARAK KÖTÜYDÜK”

Yenilgi niçinleriyle ilgili sorulan soruda taktik kıymetlendirme yapan tecrübeli oyuncu, “Orta alanda kendimi yalnız hissetmedim, Pjanic bana gereğince yardım etti. Ama bu sisteme adapte olmak zorundayız. Genelde bu sistemde top orta alanda olmuyor. Stoperlerimiz genelde topla çıkıyorlar. Bu yüzden bizim dönen topları almamız gerekiyor. Bugün ekip olarak berbattık, ekip olarak kaybettik. Birinci yarı cezalandırıldık. İkinci yarı bir tepki gösterdik fakat kâfi olmadı” kelamlarını kullandı.

“ÖZÜR DİLİYORUZ”

Josef taraftara iletisiyle ilgili soruya ise, “Bize inanılmaz dayanak oluyolar. Maçın sonuna kadar inanılmaz dayanak gösteriyorlar. Onların kenarda gösterdikleri takviyesi biz futbolcular alanda birebir biçimde yansıtamıyoruz. Onlardan sahiden çok özür diliyorum. Bu dönem hayli makus geçiyor. Lakin biz son şampiyonuz, asla pes etmedik, devam edeceğiz. Onlardan yine özür diliyorum ve takviyeleri için teşekkür ediyorum” değerlendirmesini yaptı.