Jürgen Klopp’tan ayrılık yanıtı!

Beykozlu

New member
İngiltere Premier Ligi gruplarından Liverpool, Şampiyonlar Ligi’nde İtalyan temsilcisi Napoli’ye 4-1 mağlup oldu. Diego Armando Maradona Stadı’nda alınan bu mağlubiyetin akabinde gözler Merseyside takımının Alman menajeri Jürgen Klopp’a çevrildi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Klopp, kovulmaktan hiç bir vakit korkmadığını söz etti.

“HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIK”

Maçın akabinde açıklamalar yapan Klopp bütün sorumluluğu üstlenirken, “Hayal kırıklığına uğradığımız bir geceydi. Bu yüzden herkesten özür dilemeliyim. Yaşadığımız meseleler fazlaca açıktı. Her şeydilk evvel Napoli nitekim hayli güzel bir oyun sergiledi. Onları tebrik ediyorum. Biz ise gerçekten berbat bir maç oynadık. Bunu kabul etmek kolay değil lakin maçı izlediğinizde makûs oynadığımızı anlamak pek de güç olmasa gerek” diye konuştu.

Alman çalıştırıcı kelamlarına şöyle devam etti:

“niçin bu kadar yetersizdik? Berbat başlangıcımızı ve Napoli’nin baştaki iki penaltısını görmezden gelemeyiz ancak gereğince düzgün oynayamadık. Asıl soru oyuncuların niye oynayamadıkları. Bunu çözmek benim işim, benim sorumluluğum. Hala bir hayli eksiğimiz var. Alisson Becker kaledeyken bu skorun oluşması için makus olmanız gerekir. Görünüşe nazaran kendimizi bir daha keşfetmeliyiz” dedi.

“KOVULMAKTAN KORKMUYORUM”

Bilindiği üzere Chelsea, bir öteki Alman çalıştırıcı Thomas Tuchel ile yollarını ayırmıştı. Basın mensuplarından gelen, ‘Sizin de kovulmak üzere bir kaygınız var mı?’ biçimindeki soruya Klopp, “Pek sayılmaz, hayır lakin kim bilir? Farklı cinste grup sahipleri vardır. Kulüp sahipleri pek sakin ve durumu çözmem için bekliyorlar. Bunu diğerinden beklediklerini sanmıyorum. Her vakit bu türlü ilerledik lakin şayet bir gün fikirlerini değiştirirlerse bana söyleyeceklerdir” cevabını verdi.

“BİZE GÜLÜYORLARDIR”

Liverpool’daki krizin tahlili hakkında Liverpool’un menajeri, “Çözüm yolumuz yeni bir futbol çeşidi icat etmek değil, kendimizi geliştirmek. Bu mevzu hakkında hakikat bir şeyler söyleyebilmem için biraz vakte gereksinimim var zira şu an her şey yüzde yüz net değil” dedi.

Klopp, Wolverhampton ile 10 Eylül Cumartesi günü oynayacakları maça konsantre olduklarının altını çizerken, “Şu anda muhtemelen kendilerini gülmekten alamıyorlardır. Onlar da bizimle karşılaşmak için harika bir zamandalar” diyerek kelamlarını tamamladı.