Kayserisporlu Kemen: “Hatayspor maçı sıkıntı olacak”

Beykozlu

New member
Spor Toto Muhteşem Lig’in 7’nci haftasında cuma günü deplasmanda Hatayspor’un konuğu olacak Kayserispor, maçın hazırlıklarına yaptığı idmanla devam etti.
Teknik yönetici Çağdaş Atan idaresinde çalışan sarı-kırmızılılar, kondisyon ve pas çalışmaları gerçekleştirdi. Kayserispor’da sakatlıkları devam eden Attamah, Ali Karimi, Cenk ve Hosseini idmana katılmadı. İdman öncesinde Kayserispor’un Fransız oyuncusu Olivier Kemen ve ekibin genç ismi Arif Kocaman basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Hatayspor müsabakasının sıkıntı olacağını lisana getiren Olivier Kemen, “Antalyaspor maçı bizim için epeyce uygun bir maçtı. Sonucunda de 3 puan aldığımız bir maç oldu. Hatayspor da hayli kıymetli bir rakip. Sıkıntı bir maç olacak. Sonuçta dönemin başındayız. Bizi güçlü bir karşılaşma bekliyor. Yavaş yavaş daha düzgün oluyorum. Yüzde 100 performansıma 1 haftadır ulaştım. Bu durumu da kaygı etmiyorum. Kollektif olarak kuvvetli bir grubuz. Birimizin eksikliğini öbür arkadaşımız dolduruyor” sözlerini kullandı.

ARİF KOCAMAN: “HEYECANLIYDIM”

Kayserispor’un genç savunma oyuncusu Arif Kocaman, “İlk 11 çıkacağımı maç günü öğrendim. Heyecanlandım. Hosseini’nin sakatlığı da bir anda oluştu. Taraftarın önünde oynamak hoştu. Hatayspor maçında da hocamız bakılırsav verirse elimden geleni yaparım. Ben burada kendimi en âlâ biçimde gösterip en üst düzeylerde oynamak istiyorum. Bana uygun olarak Premier Lig ve Bundesliga’yı söyleyebilirim” halinde konuştu.