Kerem: “Bugünün geleceğini biliyordum”

Beykozlu

New member
Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu, Başakşehir karşısındaki 7-0’lık galibiyeti yorumladı.

Müsabakada hat-trick yapan Kerem, “Çok fazla tartışılıyoruz, epeyce fazla eleştiriliyoruz. Futbolda bunlar kimi vakit oluyor. Ben çok fazla çalışıyorum. Bugünün geleceğini biliyordum. Bir gün gelecekti. Bugün, o gündü. Bugünü benden daha epeyce hak eden şahıslar var. Ailem… Her şartta bana takviye oldular. Daima onlarlayım. Mental koçum var, o da bana hayli fazla takviye oldu. Bunları yaşadım lakin üstesinden geldim, atlattım. Bu süreci benimle bir arada olan herkes fazlaca hak etti. Onlara teşekkür ederim.” dedi.

Başarılı futbolcu ayrıca, “Ben, Icardi’yi geriye kaçarken gördüm. O gol atsın diye bir pas attım, hiç beklemiyordum bana pas atacağını. O da fazlaca hoş bir pas attı bana. Golün yarısından fazlası onun. İşte dünya yıldızlarıyla oynamak bu biçimde farklar yaratıyor. Çok güzel bir futbolcu ve epey güzel bir insan. Biz de onlarla birlikte gelişmeye çalışıyoruz. Göztepe maçında hat-trick yapmıştım ve topu almıştım. Bu da ikinci top olacak.” kelamlarını kullandı.