Kerimoğlu: “Kendi şeklimizi ortaya koymaya çalıştık”

Beykozlu

New member
Ofspor teknik yöneticisi Tolgay Kerimoğlu, Galatasaray müsabakası daha sonrası açıklamalarda bulundu.

Kerimoğlu, kardeşi Tugay Kerimoğlu niçiniyle ailecek Galatasaraylı olduklarını belirterek kelama başladı ve “Galatasaray, bizim için fazlaca farklı doğal. Trabzonluyuz, Galatasaraylıyız ailece. Kendi içimizde bildiğimiz niçinlerden ötürü bir bağlılığımız var.” açıklamasını yaptı.

Ofspor olarak Galatasaray karşısında kendi biçimlerini ortaya koymaya çalıştıklarını belirterek, “Ben geleli 10 gün oldu. İstediklerimizi yapmaya çalışıyoruz. Galatasaray ile oynamak kulüp, oyuncular ve bizim açımızdan epey değerliydi. Bunu oyunculara söylemiş olduk. Oyuncular da inandıklarında yapabileceklerini gösterdiler. Biz 3. Lig kadrosuyuz. Ofspor’da değişik misyonlarımız var. Bize ‘Nüfusu küçük ilçenin büyük takımı’ diyorlar. Bunu alanda gösterdiler. Ofspor olarak şeklimizi ortaya koymaya çalıştık. Galatasaray goller kaçırdı. Galatasaray, dünyanın en büyüklerinden biri. Buradaki konu, kendimize inancımızı alana yansıtmamız gerekiyordu. Bunu yaptığımızı düşünüyorum.” açıklamasını yaptı.

Galatasaray karşısında oynadıkları futbol ve uygun bir sonuç aldıklarını belirterek, “Biz artık Tugay’dan sebep, bizim için Galatasaray farklı. Tugay’ın Galatasaraylılığı tartışılacak mevzu değil. Bağlılığımızı herkes biliyor. Yeni bireyler, diğer türlü, olumlu düşünsünler. Ben Ofspor’da olmaktan epey memnunum. Bu maçı oynamak hayli değerliydi. Bence âlâ bir sonuç aldık. Bizim kendi ligimizde bir maçımız var. Cumartesi oynuyoruz. Pazara aldıramadık maçı. Rakibimiz istemedi. Galatasaray ile oynayıp 1 gün antrenman yapıp maç yapacağız. Ekibimiz sondan üçüncü. Alt tarafta sorundayız. Bir an evvel üstlere çıkmamız gerekiyor. Bu moralle bunu yaparız. Bu maç oyunculara epey şey kattı. Yapabileceklerini gördüler. Biz de 2002, 2003 doğumlu birfazlaca oyuncu var. İnşallah fazlaca hoş olacak her şey.” kelamlarıyla açıklamalarını noktaladı.