Lionel Messi için Katar son mu?

Beykozlu

New member
Paris Saint-Germain forması giyen Lionel Messi, Katar’daki Dünya Kupası için açıklamalarda bulundu.

Messi, “Arjantin’de benimle birlikte büyüyen ve beni şampiyon goren bir jenerasyon var. Dünya Kupası’nda bana sonuna kadar dayanak olacaklarını hissediyorum.” dedi.

Arjantinli yıldız, geçtiğimiz haftalarda yaptığı, “Benim için son Dünya Kupası” kelamlarının hatırlatılması üzerine, “Şu anda kendimi fizikî olarak epeyce uygun hissediyorum. Geçen yıl PSG’ye geldiğimden daha güzel. Benim için son Dünya Kupası açıklamasını yaş sorunu niçiniyle yaptım. Ulusal Ekip’te devam edip etmeyeceğimi, Dünya Kupası bittikten daha sonra goreceğiz” tabirlerini kullandı.

Arjantin Ulusal Grubu’ndaki son devirdeki yükselişi kıymetlendiren deneyimli yıldız, “Takımımız, 2019’daki Brezilya’ya karşı Copa America maçından daha sonra oluşmaya başladı. Kadro, bu biçimde olağanüstü bir şeylerin ortasında olduğunu fark etti zira kusursuz bir müsabaka oynadık ve öfkeyle bitirdik” açıklamasını yaptı.

“İnsanların en berbat anlarda bile bana her vakit sevgilerini gösterdiklerini söylemeliyim. Bu epeyce sevindirici ve bunu takdir ediyorum” diyen Messi, son olarak futbol mesleğine nokta koyan Sergio Agüero için konuştu. 35 yaşındaki futbolcu, “Milli Kadro’nun WhatsApp kümesinde beni en epey sinirlendiren isim Sergio Agüero zira artık yapacak bir şeyi yok. Fakat ben bundan mutluyum, sıhhat sorunu niçiniyle futbolu bırakmak zorunda kaldığı sıkıntı vakit içinderdan daha sonra memnun oluyor” kelamlarını kullandı.