Marc Bartra: “Harika bir kulübe geldim”

Beykozlu

New member
Bu dönem ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi play-off cinsinde temsil edecek olan ve takımını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Real Betis forması giyen Marc Bartra transferinde keyifli sona ulaştı.

Bordo-mavililerin, İspanya’nın Real Betis’ten grubundan mutabakat sağladığı Marc Bartra, lider Ahmet Ağaoğlu ile bir arada Trabzon’a geldi.

İŞTE MARC BARTRA’NIN BİRİNCİ SÖZLERİ

Havalimanında konuşan Marc Bartra, “Trabzonspor üzere olağanüstü bir kulübe geldim. Motive olmuş durumdayım. İnanılmaz bir taraftar sevgisi var. Birinci günden bu biçimde bir şey beklemiyordum. Umarım onlara karşılık verebilirim oyunumla! Hem Borussia Dortmund hem Barcelona’da Şampiyonlar Ligi’nde oynama fırsatı bulmuştum. tekrar Şampiyonlar Ligi’nde oynamayı dört gözle bekliyorum.” tabirlerini kullandı.

TRANSFERİN MALİYETİ

Karadeniz temsilcisinin, Bartra’nın bonservis bedeli için Real Betis’e 4 milyon Euro, oyuncunun kendisine de bonuslarla bir arada yıllık 2 milyon Euro’nun üzerinde bir fiyat ödeyeceği öğrenildi.

Deneyimli futbolcu, geçen dönem forma giydiği 32 maçta 2.827 dakika alanda kalırken 2 gol kaydetti ve 6 defa de sarı kart gördü.

Bartra mesleğinde Borussia Dortmund ve Barcelona formalarını da giymişti.

BARTRA: “BİZE HER YER TRABZON”

Marc Bartra, Trabzon yolundapic.twitter.com/JmocabGs5j

— Sporx (@sporx) August 14, 2022