Matic: “Para için futbol oynamadım”

Beykozlu

New member
Roma forması giyen Nemanja Matic, İngiliz basınına konuştu.

Manchester United’dan ayrıldıktan daha sonra Roma’yı niye tercih ettiği sorulan Matic, “Yeni bir meydan okumaya gereksinimim vardı. Ben hiç bir vakit para için futbol oynamadım. Daha fazla mühlet oynamak istedim, bu yüzden Jose Mourinho aradığında bunun gerçek karar olduğunu biliyordum” sözlerini kullandı.

Sırp futbolcu, Serie A’da oyunun suratının Premier Lig’e kıyasla daha düşük olduğuna yönelik gelen soruya ise, “Daha kolay bir iş olacağını düşünüyordum fakat hala fazlaca koşmam gerekiyor. Neredeyse her maçta oynuyorum, kendimi kuvvetli ve inançta hissediyorum. Kent epey hoş, mutluyum” diye yanıt verdi.

“GELMİŞ GEÇMİŞ EN DÜZGÜN HOCALARDAN BİRİ”

Chelsea ve Manchester United’ın akabinde Roma’da bir sefer daha Jose Mourinho ile çalışmasını kıymetlendiren 34 yaşındaki futbolcu, “Onunla şahsi olarak şahane bir bağlantım var lakin sebebini soracak olursanız, bunu bilmiyorum. Şayet uygun sonuçlar alamazsanız, onunla çalışmak sıkıntı olabilir zira her vakit kazanmak istiyor. Bu durum, ona, oyunculara ve ekibe baskı yapıyor. Şayet kazanamazsanız başınız belaya girebilir. Gelmiş geçmiş en âlâ teknik yöneticilerden biri, herkes buna katılıyor.” dedi.