Meksikalı boksörden Lionel Messi’ye tehdit!

Beykozlu

New member
2022 Dünya Kupası’na şok bir yenilgiyle başlayan Arjantin, kümenin ikinci maçında Meksika’yı 2-0 mağlup etti. Arjantin’in galibiyeti daha sonrası soyunma odasında Meksikalıları kızdıran bir gelişme yaşandı.

Müsabaka daha sonrası büyük bir coşku hakim olan Arjantin soyunma odasında kameralara farklı bir manzara yansıdı.

Arjantin’in yıldızı Lionel Messi’nin yerde bulunan Meksika formasına bastığı ve ayağıyla ittiği imajları soyunma odasındaki bir amatör kameraya yansıdı. Bu imgelerin toplumsal medyada yayılması daha sonrası Arjantinli yıldıza biroldukca reaksiyon gösterildi.

Bu yansılar daha sonrası Meksikalı boksör Canelo Alvarez, toplumsal medya hesabından flaş bir paylaşım yaptı.

Alvarez yaptığı paylaşımda, “Messi’yi formamız ve bayrağımızla yeri temizlerken gördüm. Onu bulmamam için yaradana dua etse düzgün olur. Ben nasıl Arjantin’e hürmet duyuyorsam o da Meksika’ya hürmet duymalı. Ülkenin tamamından bahsetmiyorum. Messi’nin yaptığı saçmalıktan bahsediyorum.” sözlerini kullandı.

Meksikalı boksör daha evvel verdiği bir röportajda Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo hakkında değerlendirmede bulunmuş ve Arjantinli yıldızdan övgüyle bahsetmişti.