Mesut Bakkal: “Puanı hak etmedik”

Beykozlu

New member
Altaş Denizlispor Teknik Yöneticisi Mesut Bakkal, deplasmanda 1-0 mağlup oldukları maça moralli geldiklerini lakin kazanamadıklarını söylemiş oldu.

Puan alabilecek bir çaba ortaya koymadıklarını aktaran Bakkal, “Bursa’nın da kazanması gereken maçıydı. Kazanmaları gerektiği üzere oynadılar. Biz oyunda dengeyi kuramadık. Puan alabilecek bir oyun oynadığımızı söyleyemem. Haftalardır bu biçimde uygun oynayan bir grup vardı lakin bu hafta yapmadı oyuncular. Düşük bir performans. Hatta fark da olabilirdi penaltı kaçtı. Bizim daha üretken olmamız lazımdı.” dedi.

Bakkal, hakemin maçı makus yönettiğini savunarak şu tabirleri kullandı:

“20 yıldır Üstün Ligde çalışan birisiyim. Haftalardır maçları genç hakemler yönetiyor. ömrümde hakem hakkında hiç konuşmadım lakin epey ayıp etti. Bursaspor’un hakkını verelim lakin hakemler ayıp ettiler. Bir kadro bu kadar doğranmaz. Benim haftaya 3-4 oyuncum olmayacak. ömrümde 20 yıldır çalışıyorum ancak birinci kere isyan ediyorum. bu biçimde bir şey mümkün değil. Penaltı doğrudur. Adamın yüzü yarılıyor ona kart veriyorsun. Faul olmayanı faul çalıyorsun.”