Motokrosun şampiyonu Tim Gajser muvaffakiyetini müdafaayı hedefliyor

Beykozlu

New member
Dünya Büyükler Motokros Şampiyonası’nda (MXGP) 2022 dönemini dorukta bitiren Sloven Tim Gajser, muvaffakiyetini müdafaayı hedeflediğini söylemiş oldu.

Gajser, AA muhabirine, MXGP’nin Afyonkarahisar’daki Türkiye etabının fazlaca düzgün ve hoş geçtiğini kaydetti.

Türkiye’de şampiyon olup podyuma adım atmanın epey düzgün hissettirdiğini vurgulayan Gajser, Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi’ni hoş bulduğunu, 4 yıldır kente geldiğini söz etti.

Gasjer, yarışlar için Afyonkarahisar’a gelmeyi dört gözle beklediğine işaret ederek, “Bundan daha sonraki amacım şampiyonluğumu korumak. Bu yıl şampiyonluk kazandık. Bundan daha sonra da her vakit amacımız bu. Yeni dönem için yeni motorlar deneyeceğiz. Çok ağır bir dönem dışı periyot olacak.” biçiminde konuştu.

– “Afyonkarahisar’ı hayli beğeniyorum”

Türkiye’nin hoş bir ülke olduğunu aktaran Gasjer, “Afyonkarahisar’ı fazlaca beğeniyorum. Kent, motokros alanına hayli yakın. 5 yıldızlı termal otelleri epey güzel. söylemiş olduğim üzere her vakit buraya gelmeyi iple çekiyorum. İnsanları da samimi ve yeterli geliyor.” sözlerini kullandı.