Murat Sancak: “Batshuayi için bizden 6 milyon euro istediler”

Beykozlu

New member
Süper Lig gruplarından Adana Demirspor’un lideri Murat Sancak gündemdeki mevzularla ilgili A Spor’a açıklamalarda bulundu.

“BALOTELLI, TÜRKİYE’DEN SIKILDI”

Mario Balotelli’nin Sion’a transferiyle ilgili konuşan Murat Sancak “Daha kamptayken bile Balotelli gitmek istiyordu. Hatta Türkiye’ye de gelmek istemiyordu. Türkiye’den sıkıldı özetlemek gerekirsesı. Balotelli özel bir insan. Çok âlâ bir bağlantımız vardı onunla. Bir gün idmana geç gelmişliği yok. Yunus’u bugün Yunus yapan, Vargas’ı Vargas yapan Balotelli’dir. Ben, gitmesini istemezdim. Kendisi kalmak isteseydi, 3 yıl daha çalışmak isterdim. Balotelli gideceği için Dyzuba’yı aldık. O kadar gitmek istedi ki “bu biçimde parayı sen ver ve git” dedim.” açıklamasını yaptı.

“DZYUBA, F.BAHÇE İLE GÖRÜŞMÜŞ”

Yeni transfer Artem Dzyuba ile ilgili konuşan Sancak “Dzyuba fazlaca özel bir oyuncu. 4 aydır ayağına top değmemiş. Yalnızca 2 gün kampta yer aldı. O yüzden vakte gereksinimi var. Bizdilk evvel Fenerbahçe’yle görüşmüş. Oraya gitme durumu vardı.” tabirlerini kullandı.

“BATSHUAYI İÇİN 6 MİLYON EURO İSTEDİLER”

Michy Batshuayi ile ilgili açıklama yapan Murat Sancak “Büyük toplulukların sorunu fazlaca. Her sene şampiyon olmak istiyorlar. Vincenzo Montella, lig bittikten daha sonra Michy Batshuayi istedi. Chelsea 6 milyon euro istedi. Fenerbahçe 3 Milyon euroya almışsa, tebrik etmek lazım. Galatasaray da Mauro Icardi’yi almış. Özel oyuncular bunlar.” dedi.

“F.BAHÇE 1 MİLYON EUROYA ALABİLİR”

Fenerbahçe’den transfer ettikleri Arda Okan Kurtulan ile ilgili açıklama yapan Murat Sancak “Fenerbahçe, Arda Okan Kurtulan’ı sene döneminde geri almak isterse, 1,5 milyon euro ödemek zorunda. Öbür sene almak isterlerse, sayı biraz daha artacak.” dedi.

“YABANCI HUDUDU KALKSIN”

Yabancı sonu ve Rezerv Lig hakkında konuşan Murat Sancak “TFF’nin yabancı hududunu kaldırması lazım. Yabancı sonu olmadan Avrupa’da daha başarılıydık. Uygun, kaliteli yerli oyuncu bulsak niçin oynatmayalım? Rezerv Ligi en çok isteyenlerden birisi bendim. Saha yetersizliğinden, masraflardan dolyı birfazlaca ekip sisteme ayak uyduramadı. Ali Koç devam etmesini istiyordu. Büyük bir grubun hocası ‘Ben bunlarla uğraşamam’ dedi. Önümüzdeki senelerda B Grup olarak kurulursa tahminen daha uygun olabilir.” diye konuştu.