Murat Sancak gerçekleri deklare etti: Tayyip Talha

Beykozlu

New member
Adana Demirspor Lideri Murat Sancak, Tayyip Tala Sanuç transferinde yaşanan gelişmeleri deklare etti.

Sancak, Tayyip Talha için Fenerbahçe ile takas üzerinden konuştuklarını ve bu yüzden birinci başta bu teklife daha sıcak olduklarını söylemiş oldu. Evvel Bruma, akabinde Serdar Dursun ile görüştüklerini söyleyen Sancak, iki ismin de ikna olmaması niçiniyle Beşiktaş’tan gelen teklifi kabul ettiklerini duyurdu.

Transfer sürecini A Spor’a anlatan Sancak, “Tayyip Talha ile Beşiktaş, 2 aydır ilgileniyor. Ödeme müddeti konusunda anlaşamıyorduk. Fenerbahçe ile futbolcu takası gündeme geldi. Beşiktaş’tan müsaade istedik. 16.30’a kadar Serdar Dursun’u bekledik. Ondan evvel Bruma’yı bekledik. Serdar Dursun, Adana’ya gelmek istemedi. Bu transfer bu yüzden yattı. Ne Fenerbahçe, ne Beşiktaş’a artırım yapmadım. İstediğim fiyat hiç artmadı. Beşiktaş daha fazla verdiği için kabul etmedim. Serdar Dursun gelmeyi kabul etseydi Tayyip Talha, Fenerbahçe’ye gidecekti. Fenerbahçe’ye verseydik, daha fazla da fiyat alacaktık. Buna tevesül etmedik.” açıklamasını yaptı.

“SERDAR DURSUN BİZİ KABUL ETMEDİ”

Serdar Dursun’un yurt dışına gitmeyi istediğini söyleyen Sancak, “Serdar Dursun, Adana’ya gelmek istemediğini bize söylemiş oldu. Serdar Dursun kabul etseydi bu transfer olacaktı. Fenerbahçeli yöneticiler bu transferi fazlaca istedi, Allah var. Fenerbahçeli yöneticiler Serdar Dursun ile görüştü. Benim yöneticilerim, Montella Serdar Dursun ile görüştü. Yurt dışını beklediğini söylemiş oldu. Bir şey diyemedik.” sözlerini kullandı.

“FENERBAHÇE’Yİ ÇOK SEVERİM LAKİN KELAM VERDİM”

Adana Demirspor’un lideri, “Doğrudan Beşiktaş’a döndük. yemin ettik, sözümün ardında durdum. Fenerbahçe’yi epey sevdiğim herkes bilir. Eski bir Fenerbahçeliyim ancak kelam her şeydilk evvel gelir.” dedi.

EMRE AKBABA VE BİR FORVET

Gündemdeki transferleri de açıklayan Murat Sancak, “Bir santrforla anlaştık üzere. Gece 12’ye kadar imza attıracağız anlaşırsak. Şu anda uçakla yurt haricinden geliyor. Kim olduğunu imza attırmadan söylemek istemiyorum. Emre Akbaba’ya ilgimiz var. Bizde olmasını epey dilek ediyoruz.” kelamlarıyla konuşmasını noktaladı.