Mustafa Kaplan: “Maç farka gidebilirdi”

Beykozlu

New member
Spor Toto 1. Lig’in 4. haftasında ağırladığı Altay ile 1-1 birliktee kalan Adanaspor’un teknik yöneticisi Mustafa Kaplan, “İkinci yarı kaybedebilirdik de fakat biz birinci yarıda girdiğimiz durumlardan bir adedini daha gole çevirseydik, tahminen farka gidebilirdik.” dedi.

Kaplan, maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında, 4 maçta 4 birliktelik aldıklarına dikkat çekti.

Bu sonuçların kendilerine yakışmadığını, kazanabilecekleri karşılaşmalar oynadıklarını tabir eden Kaplan, şunları lisana getirdi:

“Çok duruma giriyoruz, epeyce gol kaçırıyoruz. Hesapta olmayan bir duran topta gol yedik. O kadar duran top çalışmamıza, İbrahim’e adam markajı vermemize karşın boş bıraktık. bir daha gol yedik. Yani aslında baktığınızda her iki kadro da düzgün gayret etti. İkinci yarı kaybedebilirdik de ancak biz birinci yarıda girdiğimiz konumlardan bir adedini daha gole çevirseydik, farka gidebilirdik. Olmadı. Biz de savunmamıza durumlar verdik. Üçüncü bölgede durumlar bulduk. Git gelleri yaşadığımız bir maç oldu. 4 maç 4 puan. Bizim kimi şeyleri değiştirmemiz lazım. Ben taraftarları kutluyorum. Maçın hakemini kutluyorum. Altay kadrosunu kutluyorum. Âlâ çaba ettiler. Önümüze bakacağız.”