Nathan Redmond: “Bu Premier Lig’de yok”

Beykozlu

New member
Beşiktaş’ın yaz transfer devrinde takımına kattığı Nathan Redmond, İngiliz basınına konuştu.

Nathan Redmond yaptığı açıklamada, “Beşiktaş ile çıktığım birinci maçta o denli bir atmosferi daha evvel görmemiştim. İngiltere’de birkaç defa bu biçimde bir atmosfere tanıklık etsem de bu sahiden diğer bir şeydi. Maç öncesi ısınmaya çıktık. Stat neredeyse doluydu. Taraftarlar daima müzik söylüyor. Top rakipteyken yaptıkları ıslıklı baskıda neredeyse sağır oluyordum.” dedi.

Beşiktaş’taki atmosferin Premier Lig’de olmadığını söyleyen deneyimli oyuncu, “Premier Lig kusura bakmasın fakat Avrupa futbolunda bu biçimde bir atmosfer yok” tabirlerini kullandı.

Beşiktaş’a transfer olmasında ailesinin büyük dayanağını anlatan Redmond, “Ailem yeni bir gayret ve tecrübe için bana dayanak oldu. Dele Alli ile konuştuğumda kesinlikle buraya gelmem gerektiğini söylemiş oldu.” açıklamasını yaptı.

Dele Alli’nin Beşiktaş’a transferini de pahalandıran yıldız kanat oyuncusu, “Dele Alli de muhtemelen benimle misal bir konumdaydı. Yeni bir başlangıcın ve farklı bir anın tadını çıkarmak, yeni şeyler öğrenmek için İngiltere’den uzaklaşmak istedi. Bu olağanüstü kenti, külçeşidini ve insanları bu kulübe aşık eden şeyleri öğrenmek için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Redmond son olarak, “Umarım Dele Alli bir an evvel formasına kavuşur be burada birlikte eğleniriz.” diyerek sözlerini