Ömer Erdoğan’dan gelecek açıklaması!

Beykozlu

New member
Spor Toto Muhteşem Lig’in 34. haftasında alanında Medipol Başakşehir’e 3-0 mağlup olan Atakaş Hatayspor’un teknik yöneticisi Ömer Erdoğan, maçın akabinde açıklamalarda bulundu.

Ömer Erdoğan, “Gelecek dönem da Hatayspor’da devam edecek misiniz?” sorusuna, “Hatayspor’la gelecek dönem da mukavelem var. Ayrılma üzere bir niyetim yok.” cevabını verdi.

Erdoğan, “Düşük bütçeli takımlarla iki dönemdir çaba ediyorsunuz. Bugüne kadar yaptıklarınızı muvaffakiyet olarak görüyor musunuz?” sorusuna ise şu cevabı verdi:

“Kesinlikle muvaffakiyet. Kadroyu kurarken bütçe manasında transferlerimizin daha fazlaca Fransa 2. ya da 3. liglerinden oldu. Çok tanınmış oyuncular değildi. Oyuncuları burada parlatıp satışından kulübe gelir elde edebilir miyiz kanısıyla bu transferleri yaptık. Boupendza’nın satışıyla kulübümüzü de maddi manada rahatlattık. Başarılı, geçen seniçin dönem başı 15 oyuncu, bunun altısı birinci 11’den ayrılan oyuncu oldu. Gelen oyuncular karma oyuncular, alt liglerden de ortamıza oyuncu kattık. Topluluğumuzda taraftarlarda beklenti büyüktü, farklı şeyler konuşuldu fakat ben bu biçimdelarda baskıyı azaltmak için daima frenlemeye çalıştım. Takımımızda eksiklere bakınca birinci 11’den 4 oyuncu bugün yoktu. 20 kişi idmana çıkıyoruz, 20-21 kişilik oyuncu kümemiz var, bunlarda 5-6 azalınca telafisi güç oluyor.”