Özkan Yiğiter: “Kupada gayelerimiz var”

Beykozlu

New member
Demir Küme Sivasspor’un 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Özkan Yiğiter, Aytemiz Alanyaspor ile 20 Nisan Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası yarı final birinci maçını kazanarak rövanş için avantaj sağlamak istediklerini belirtti.

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek’te maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlı takımın genç futbolcusu Özkan Yiğiter, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, Aytemiz Alanyaspor ile oynayacakları yarı final birinci maçını kazanmak istediklerini vurgulayarak, “Alanyaspor ile oynayacağımız birinci maçtan avantajlı skor alıp, rövanş maçında da uygun oynayarak kupada finale çıkmak istiyoruz.” tabirlerini kullandı.

Maksatlarından de bahseden Özkan Yiğiter, “ilk vakit içinderda Demir Küme Sivasspor’un daima oynayan oyuncusu olmayı hedefliyorum. Vakit zaman forma bahtı da buluyorum. En güzel biçimde çalışarak baht geldiğinde bunu değerlendirmeye çalışıyorum.” formunda görüş belirtti.

Altyapılardaki genç oyunculara fazlaca çalışmalarını tavsiye eden ve Harika Lig’de son haftalara yaklaşıldığına değinen Özkan, “Kupada amaçlarımız var, ligde de âlâ gidiyoruz ve bu yüzden epey düzgün çalışıyoruz. Döneme Avrupa maçları niçiniyle erken başladık, akabinde toparlandık. Ligi âlâ bir biçimde bitirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

Özkan, teknik yönetici İstek Çalımbay’ın gençlerle ikili diyaloğunun yeterli olduğunu ve genç oyunculara ehemmiyet verdiğini kelamlarına ekledi.