Okan Buruk: “Çok fazla hasar aldık”

Beykozlu

New member
Galatasaray Teknik Yöneticisi Okan Buruk, Fatih Karagümrük maçı öncesi konuştu.

Okan Buruk yaptığı açıklamada, “Bizim için fazlaca kıymetli bir bayram. Cumhuriyet’in 99. yılını kutlayarak başlamak istiyorum.” dedi.

Geçtiğimiz hafta biroldukca olumsuzluk yaşadığını belirten Buruk, “Geçen hafta hayli fazla hasar aldık. Olumsuz manada eksildik ancak buna takılmıyoruz. Bu hafta apayrı bir hafta. Yeni bir maç.” tabirlerini kullandı.

Birinci 11’deki Emre Taşdemir sonucuyla ilgili ise başarılı çalıştırıcı,Emin daha evvel müddet almıştı. Emre birinci maçına çıkıyor. 3 Türk hakkımızdan birini Emre’den yana kullandık. İdmanlarda fazlaca çalıştı. Ona güveniyoruz. Heyecan manasında ne getirir bilmiyorum lakin deneyimli bir oyuncu. Rakibimizin son 3 haftada gol sayısı değerli. Hoş bir maç bekliyoruz.” formunda konuştu.

Okan Buruk ayrıyeten, “Biz gittiğimizde Pirlo Inter’den Milan’a gitmişti. 1 yılla kaçırdık. Karşılıklı oynadık. Çok kıymetli bir spor adamı. Burada da vakit zaman görüşüyoruz. Hem kalite birebir vakitte oyun olarak yeterli işler ortaya koyuyor. Çok değerli bir figür. Ülkemizde olmasında dolayı ben de memnunluk duyuyorum. Ona da muvaffakiyetler diliyorum.” diyerek kelamlarını noktaladı.