Ozan Tufan’dan Dünya Kupası kelamları

Beykozlu

New member
İngiltere Championship takımlarından Hull City’de forma giyen Ozan Tufan, Katar’ın mesken sahipliğini yaptığı 2022 FIFA Dünya Kupası’nda favori ekibi olmadığını söylemiş oldu.

Kadrosuyla Dünya Kupası içinde kamp yapmak üzere Antalya’ya gelen orta saha oyuncusu Ozan, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ozan Tufan, ülkesini özlediğini belirterek, “Vatanımızı özledik. Türkiye’ye, Antalya’ya geldiğimiz için fazlaca memnunum. Burada 7-8 günlük kampımız var. Yeterli bir kamp devri geçireceğimizi düşünüyorum. Benim de birinci kampım olacak. Onun için heyecanlıyım. Çalışıp en güzel biçimde geri döneceğiz. Ligimize devam edeceğiz.” tabirlerini kullandı.

Futbolda her vakit düzgün sonuçlar alınamadığına dikkati çeken Ozan, şöyleki devam etti:

“Zaman vakit sorunlar de çıkabiliyor. Şu anda ligde bulunduğumuz pozisyondan memnun değiliz. Onu düzeltmek için buradayız. Dünya Kupası içinden daha sonra daha güzel bir Hull City için elimizden gelenin en uygununu yapmayı düşünüyoruz. Onun için çalışmaya geldik, çabamızı göstereceğiz, amaçlarımız var. Onları da başarabilirsek bizim için hoş olur.”

Ozan Tufan, Türkiye’nin yer almadığı Dünya Kupası’nda favori ekibi olup olmadığıyla ilgili soruya ise “Tabii ki üzücü bizim için. Zira genç bir ulusal grup takımımız var. Orada bulunmak, genç oyuncular ve bizler için de büyük onur, gurur olurdu. Bunu canı gönülden hayli isterdik. Natürel futbolda kimi vakit yanlışlar oluyor. Kısmet diyelim, kimi vakit birtakım durumlar olmuyor. O sebepten dolayı biz de kaçırdığımızı düşünüyorum. Favori ekibim yok. Biz de izliyoruz, takip ediyoruz.” cevabını verdi.