Serdar Dursun: “Bana sallayanlar vardı!”

Beykozlu

New member
Fenerbahçe’nin ulusal forveti Serdar Dursun, Galatasaray’ı 2-0 yendikleri maçın akabinde açıklamalarda bulundu.

Derbiyi pahalandıran Serdar Dursun, “O kadar derbi izledim kahvelerde, stadyumlarda, kale gerilerinde. Bugün memnunum. Gol attım. Uygun hazırlandık. Yeterli bir planımız vardı. 1 senede 2 kez derbi kazanmak her sene olacak iş değil. Çok güç. İnşallah dönem sonuna kadar galibiyetlerle devam ederiz.” dedi.

İsmail Kartal daha sonrası ivmelenen oyunlarıyla ilgili gelen soruya Serdar, “Son devirde artık nasıl derler, takım istikrarı yakalandı. Kadrodaki herkes birbirini tanıyor. Herkes oyun planına sadık kalıyor. İsmail Hoca epey güzel bir insan. Onu epeyce seviyoruz. Kadroda inanılmaz hoş bir hava var. Derbi galibiyeti de uygun oldu.” yanıtını verdi.

Serdar Dursun, “Büyük Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür ediyorum. Kimi beşerler bana sallıyor, ‘Fenerbahçe’de ne işi var’ diye. Onlara değil de beni destekleyenlere teşekkürler. Çok memnunum. Keyfini çıkaralım.” kelamlarıyla konuşmasını noktaladı.