Serdar Dursun, Semih Şentürk’ü yakaladı

Beykozlu

New member
Serdar Dursun golleriyle Fenerbahçe’yi sırtlamaya devam ediyor… Son olarak Sarı-Lacivertliler’in Galatasaray ile oynadığı maçta grubu ismine maçtaki ikinci golü kaydeden Serdar, bu dönem ligde 10.kez rakip fileleri sarsma başarısı gösterdi.

Fenerbahçe’nin bu dönem ligdeki en skorer futbolcusu olan Serdar Dursun beraberinde büyük bir muvaffakiyete daha imza attı. Sarı-Lacivertli forma ile ligde 10 gole ulaşan Serdar, 2010-2011 döneminde Fenerbahçe’de 10 gol atan Semih Şentürk daha sonrası bu sayıya ulaşan birinci Türk futbolcu oldu.

Semih Şentürk daha sonrası yerli golcü bulma konusunda büyük bir badire yaşayan Fenerbahçe’de Serdar Dursun, 1 gol daha atması durumunda ise Semih Şentürk’ü de geride bırakacak ve 2008 yılından bu yana Sarı-Lacivertli ekipte ligde en çok gol sayısına ulaşan yerli futbolcu olacak.

Fenerbahçe’de gol krallığı yaşayan son Türk futbolcu bir daha Semih Şentürk olmuş. Semih, 2007-2008’de 17 golle dönemi krallık yarışında dorukta tamamlamıştı.

Fenerbahçe’nin ulusal forveti Serdar Dursun, Galatasaray’ı 2-0 yendikleri maçın akabinde açıklamalarda bulundu.

Derbiyi kıymetlendiren Serdar Dursun, “O kadar derbi izledim kahvelerde, stadyumlarda, kale artlarında. Bugün memnunum. Gol attım. Güzel hazırlandık. Güzel bir planımız vardı. 1 senede 2 defa derbi kazanmak her sene olacak iş değil. Çok güç. İnşallah dönem sonuna kadar galibiyetlerle devam ederiz.” dedi.

İsmail Kartal daha sonrası ivmelenen oyunlarıyla ilgili gelen soruya Serdar, “Son periyotta artık nasıl derler, takım istikrarı yakalandı. Ekipteki herkes birbirini tanıyor. Herkes oyun planına sadık kalıyor. İsmail Hoca hayli düzgün bir insan. Onu epey seviyoruz. Ekipte inanılmaz hoş bir hava var. Derbi galibiyeti de güzel oldu.” karşılığını verdi.

Serdar Dursun, “Büyük Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür ediyorum. Kimi beşerler bana sallıyor, ‘Fenerbahçe’de ne işi var’ diye. Onlara değil de beni destekleyenlere teşekkürler. Çok memnunum. Keyfini çıkaralım.” kelamlarıyla konuşmasını noktaladı.