Sergej Milinkovic-Savic: “Hedefimiz kümeden çıkmak”

Beykozlu

New member
İtalya Serie A takımlarından Lazio’nun formasını giyen Sergej Milinkovic-Savic, Dünya Kupası için FIFA’nın internet sitesine konuştu. İşte 27 yaşındaki yıldızın kelamları…

“2018 Dünya Kupası’nda fazlaca gençtim ve elemelerde oynamadım. daha sonrasında teknik yönetici beni çağırdı. Birinci başta orada olmayı hak ettiğimi düşünmedim. Her şey epey çabuk oldu. Grup arkadaşlarım inanılmaz derecede misafirperverdi”

“O Dünya Kupası’ndan daha sonra bir oyuncu olarak epey değiştim. Oyunumun, uygun olmayan istikametlerini geliştirdim. Geliştirmem gereken diğer şeyler olduğuna da kuşku yok, bunlar da vakit içinde olacak. Birçoğu teknik yöneticiye bağlı şeyler zira çoklukla üzerine çalışmanız gerekenleri birinci fark eden kişi teknik yöneticilerdir. Her şeyde harika olan bir futbolcu yok”

“AMACIMIZ KÜMEDEN ÇIKMAK”

“Elemelerde Portekiz maçı elbet her şeyi belirleyen maç oldu. Neredeyse tüm maçta üstün oynadığımız fakat birliktelikle ayrıldığımız İrlanda’daki maç da epey değerliydi. İrlanda’daki maç bizi Portekiz’e karşı kazanmamız gerektiği bir pozisyonuna getirdi. Bu maçı hiç bir vakit unutmayacağım zira imkansızı başardık. Kimse başarabileceğimizi düşünmedi.”

“Dünya Kupası’nda gerçekçi beklentilerimiz olmalı. Her maçı kazanmaya çalışmalı ve galibiyetleri bir ortaya getirmeliyiz. Lakin maksadımız kümeden çıkmak olacak”