Sinan Vardar’dan idareye transfer daveti

Beykozlu

New member
Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden Sinan Vardar, siyah-beyazlıların gündemini kıymetlendirdi. Fotomaç Gazetesi’ndeki yazısında Vardar, kulübenin güçlendirilmesi iletisi verdi ve transfer daveti yaptı. Sinan Vardar’ın yazısının tamamını gazeteyi satın alarak okuyabilirsiniz. İşte Sinan Vardar’ın yazısından öne çıkan kısımlar…

‘EN FORMDA OLAN BEŞİKTAŞ’

Beşiktaş geçen sezonki Beşiktaş değil… Kadro her haliyle ışık saçıyor. Beşiktaş, fizik kondisyon olarak hayli daha kuvvetli ve bilhassa de güçlü hamle tertipleriyle ligi uygun bir yerde bitirme potansiyeli olan bir kadro görünümünde… Doğal burada yeni transferlerin kadroya kısa müddette ahenk sağlaması da Beşiktaş’a hayli büyük güç kattı. Geçtiğimiz dönem sonunda 14 futbolcunun ayrılmasının akabinde “Bu transfer de olmamış” diyecek bir oyuncu yok. Beşiktaş yanlışsız yolda ilerliyor. Daha kışı, yağmuru, çamuru olacak. Erkenden kadrosu havaya sokmamak gerek lakin şu anda Türkiye’nin en formda ekibinin Beşiktaş olduğu apaçık ortada.

‘BEŞİKTAŞ’A HÜRMET GÖSTERİN’

Lakin bakıyorum da, Beşiktaş üzerine algı operasyonları şimdiden başladı. Natürel her yoruma hürmetim var lakin Beşiktaş’a hürmet duyulmasını beklerim. “Beşiktaş güzel değil, rakipleri fazlaca kötü” üzere sığ yorumlara gülüp geçiyorum. “Valerien Ismael’in oynattığı futbol maç kazandırır, şampiyon yapmaz” kelamını de uygun niyetli bir görüş olduğunu kabul etmem mümkün değil. Hele hele Weghorst’un Ailesi’nin mal varlığını tartışmaya açılması mesken ailesine sömürgeci yakıştırması yapılması ne denir. ne yazılır bilemiyorum. Şimdilik el insaf diyelim. Maalesef Türkiye’de futbol zihni hudut algılarla yönetilmeye çalışılıyor. Birinci 4 haftada yaşanan türlü hakem yanılgıları, garip saçma algılara karşın Beşiktaş şampiyonluğun şu anda en büyük favorisi…

YENİ TRANSFER ŞART

Beşiktaş topluluğunun bu algılara karşı birlik olması gerekiyor. Maalesef bildim bileli Beşiktaş’ın önü kesilmeye çalışılıyor. Lakin gerçek olan bir şey var ki Beşiktaş’ın bilhassa savunmaya yerli oyuncu transferi yapması gerek. Bu takım yapısıyla yerli rotasyonunda sorun yaşanabilir. Transferin bitmesine 1 hafta kaldı, bu mühlet fazlaca uygun değerlendirilmeli ve bilhassa kulübe güçlendirilmeli.