Tayfur Bingöl için sürpriz gelişme

Beykozlu

New member
Alanyaspor’un başarılı oyuncularından Tayfur Bingöl için değerli bir gelişme yaşandı.

BEŞİKTAŞ şayet olmazsa TRABZONSPOR’A

Sabah’ın haberine göre Tayfur Bingöl için yeni bir gelişme yaşandı. Visca, Peres ve Serkan Asan’ın sakatlanması ile sağ bölgede sıkıntılar yaşayan Trabzonspor’un bu bölgede deneyimli futbolcuyu değerlendirebileceği söz edildi. Beşiktaş ile görüşen fakat anlaşamayan Alanyasporlu Tayfur Bingöl, Trabzonspor’a önerildi.

Trabzonspor Kulübü ise bu teklife çabucak hemen karşılık vermezken Avcı’dan gelecek rapor daha sonrası hareket edecek.

BEŞİKTAŞ’I İSTİYORDU

Tayfur, daha evvel Beşiktaş’ta oynamak istediğini tabir etmişti. Başarılı futbolcu, yaptığı açıklamada Beşiktaş’a ait şu kelamları sarf etmişti; “Tek bir hayalim var. Aytemiz Alanyaspor Kulübü futbolcusu olarak Beşiktaş’a transfer olabilmek. Bu olursa hayalim gerçekleşmiş olacak, olmasa da futbolu Aytemiz Alanyaspor’da bırakmak istiyorum. Temennim bu tarafta. İnşallah nasip olur.”

tıpkı vakitte Beşiktaş’ın Tayfur Bingöl için devreye girdiği bilinirken, başarılı oyuncu transferin akıbetine ait şu tabirleri kullanmıştı; “Kulüpler içinde devam ettiğini biliyorum görüşmelerin. Yalnızca bunu söyleyebilirim. Olursa iyisi olsun iki taraf ortasında. İki taraf da keyifli olsun, ben de keyifli olayım.”

Tayfur Bingöl, geçtiğimiz dönem Alanyaspor formasıyla çıktığı 34 resmi maçta 4 gol 10 asistlik performans sergilemişti.